Nem követtem el nagy hibát?
Eddig tök fa+zán csináltam mindent rendesen számoltam a kaját,de ma volt otthon 3 olyan jó szendvics,hogy nem tudtam ellenállni neki megettem.
Volt benne rama vaj csirkemell sonka sajt(trapista)és ketchup.
Nem gond?
Tömegnövelés
Értem én am mennyi a heti ideális testsúly növekedés?
És abból kb mennyi izom?
Hetente eleinte 250gramm. Ebből ha ügyesen csinálod 200gramm nettó izom is lehet.
De amúgy tömegelés alatt étkezésnek is megfelel ez a szendvics.. Semmi gond. Azaz SEMMI. Bár függ genetikától is persze, meg attól hogy mennyi felesleg van rajtad perpill, de én pl ilyen szendvicsekkel megvolnék tömegelés alatt... :D Kis fehérjepor reggelire meg edzés utánra közvetlen, többi kajának ilyesmi megteszi.
Jó de ne adj sokat a válaszomra, én kicsit lazán veszem.. Mindenki magából indul ki.
Havi netto 1kg izom jöhet, az is csak az első évben, utána kevesebb. Az az 1kg is ha minden tuti: genetika, étrend, edzés, pihenő.
Itt egy cikk:
Heti max 0,5kg legyen a tömegnövekedés, különben sok zsír lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!