A füves cigarettát meddig mutatja ki a doppingvizsgálat?
Öszezvartatok.-.- XD
Akkor a lényeg annyi, hogy 2-3 hónapig kimutatható valamilyen vizsgálattal.
Nem valamilyen, hanem vizeletvizsgálattal. Illetve hajvizsgálattal is elvileg, rendszeres használat mellett. Vérből kiürül. Aki nem hiszi és még okoskodni akar, úgy, hogy közbe saját maga is mondja, hogy "nem tudom pontosan", annak itt van pár olvasmány:
Utolsó: igen, de gerincvelőből a büdös életben nem fognak ilyesmit vizsgálni :D
Szinte kimutathatatlan = kimutatható. De skandáld ugyanazt a baromságot, hogy vérben hónapokig kimutatható, meg hogy a "vizeletbõl csak azt mutatják ki, ami a véredben van".
Akkor miért végeznek vizeletvizsgálatot doppingteszten? Azt mutatják ki ami a vérben van, minek akkor néha órákig követni a sportolót, hogy tudjon adni vizeletmintát? Egyszerűen vért vesznek és meg van ugyanaz eredmény, nem? NEM.
De pontozz le továbbra is nyugodtan, mert baromságokat beszélek és nem ezeket az információkat lehet olvasni különböző oldalakon, cikkekben, könyvekben.
jó értem a logikádat, ezt a mondatot értelmezed rosszul...
THC és metabolitjainak felezési ideje 50 óra. De mivel zsírban oldódik, ezért raktározódhat a zsírsejtekben, így később, amikor valaki például fogy, felszabadulhat a zsírsejtekből, ezért lehetéges, hogy a vizeletből a szerhasználat után akár 1-3 hónap múlva is kimutatható, de ez függ a fogyasztás gyakoriságától. Vérben egyébként 3-8 óráig detektálható.
Mikor a zsírból felszabadul az a mennyiség akkor az először a vérbe kerül, és igen ekkor kimutatható a vizeletből is...
az előző gyökerezést ne vedd figyelembe, nem rád vagyok mérges, csak összejöttek a dolgok ma...
tételezzük fel, van egy zsírsejt a vállamban, ez a sejt megkötött egy thc molekulát, mikor a szervezetem lebontja ezt a sejtet, a molekula a véráramomba kerül, melyet jó eséjjel vérpõl ki is tudnak mutatni, majd a vérem elszállítja ezt a molekulát a vesémhez, mely kimossa onnan, innen a hugyhólyagba kerül majd kipisilem...
míg a te elméleted szerint a vállamban felszabaduló thc molekula megnyit egy rést a tér idõ continumban, és a vérem érintése nélkül átcsusszan a hólyagomba...
de persze zsírban megkötött thcrõl beszélünk, egy 12% átlag testalkatú emberben, ha az átlagosan él, nem fenyegeti hírtelen zsírbontás, akkor 5-8 óra után a vérében már nem, 1-2 nap és a vizeletében sem kimutatható... de ha 1 hónap múlva hírtelen elveszít némi zsírt, akkor amíg ki nem ürül, addig a vérébõl is, és a vizeletébõl is kimutatható, ugyan úgy mint ax elején... de ha zsírvesztés nem áll fenn, akkor nincs mit kimutatni sem... 4 éven át szívtam azt a szart átmentem jópár vizeletvizsgálaton...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!