Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Egy élsportoló évente egyszer...

Egy élsportoló évente egyszer elszívhat egy szál cigarettát?

Figyelt kérdés
Évente egy szál nem tűnhet soknak, de minden századmásodperc számít. Mivan, ha emiatt kapok ki a 2020-as Olimpián? :D:D
2011. júl. 16. 14:54
 1/8 anonim ***** válasza:
Ne félj nem fogsz az olimpiára bejutni :D Hány éves vagy?Ha fiatal és már ilyen dolgokon gondolkozol akkor 2 év múlva már inni és drogozni fogsz
2011. júl. 16. 15:03
 2/8 anonim ***** válasza:
Ha számít a véleményem: NEM szívhatsz el egy fél szálat sem!!! Egy normális sportoló nem cigizik, füvezik, iszik, drogozik.....!
2011. júl. 16. 15:04
 3/8 anonim ***** válasza:

ne cigizz.

menj inkább verekedni és k*rvázni, az illik az élsporthoz. Lehet belőled még új Gerrard.

2011. júl. 16. 15:12
 4/8 anonim válasza:

inkább hanyagold....inkább rágózz helyette,azis leköt:D

vagy amit cigizésre fordítanál időt,azt helyette egy kis pihenésre,vagy kicsit több edzésre is fordíthatod:D

2011. júl. 16. 15:42
 5/8 anonim ***** válasza:
Nem tudom elképzelni azt a helyzetet, hogy 1 szálat csak úgy valamiért elszívjon valaki minden évben, pedig soha máskor nem szív.
2011. júl. 16. 17:44
 6/8 anonim ***** válasza:
jó és annak mi értelme? vagy dohányozz rendesen, vagy egyáltalán ne, de évi egy szál hülyeség ha élsportoló vagy ha nem.
2011. júl. 16. 17:56
 7/8 A kérdező kommentje:
17 vagyok, eddig egyszer cigiztem, az 4 éve volt (1 szál). Csak azért vicces a dolog, mert a Tour de France -on is cigizett az egyik bicajos, illetve a magyar kajak-kenu válogatott tagjai (Kammerer, Kucsera) vizipipáznak kb minden hónapban. Akkor ők hogy csinálják? xD
2011. júl. 16. 22:21
 8/8 anonim ***** válasza:

úgy csinálják, hogy ezzel edzenek a szmogos sz.ar városi levegőre.

de neked nem kell. 1 szálnak nincsen hatása, de valahogy az én tüdömbe sem kívánom a füstöt :/ pedig a vízipipa..

de valahogy mindég az van a fejemben, hogy a tüdőkapacitásomat csökkentem, egyszer ezért leszek egy lehelletnyit fáradékonyabb és lassabb, és a belemet fogja oltani egy kur.va késpenge. de amúgy tényleg nem számít egy szál. fuu de nem kívánnám most.

2011. júl. 16. 22:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!