Az miért ciki, ha egy lány bokszol?
nem ciki,ne hagyd magad befolyásolni.
az edzéseidet,főleg a képesség fejlesztő edzéseket meg nem feltétlen kell a környezed orra alá dörgölni.
a titkolózás lehet hatalom és kellemetlen meglepetés is másokra nézve,ha a helyzet úgy hozza.
mutass kevesebbet és legyél több.
az arra méltókat avasd csak a dolgaidba.
Bokszoló lány? Imádnálak:D
De komolxan,nekem ez nagyon tetszene..
Az osztálytársaid meg irigyek,és nem akarják,hogy jobb legyél náluk.
17/F
Köszönöm a válaszokat. :) De amúgy is,nem én mondtam el,én csak a legjobb barátnőmnek mondtam.Akkor tudta meg az osztály (aztán nagyjából az egész iskola is),amikor a tesitanárom (egyben az edzőm is) egyszer odahívott óra után,hogy mondja,hogy következő edzésemet átteszi,mert versenyre viszi az egyik diákot (azt hiszem atlétika versenyre...).
Szóval köszönöm a válaszokat. :)
nem ciki , de bármit csinálsz bármit úgy is lesz olyan aki piszkálni fog.ezért jobb titokba tartani.
én osztályomba nem lehetett gyúrni , nem lehetett bokszolni , nem lehetett gördeszkázni,bmx ezni,kick bokszolni , bírkozni ,mmazni , voltak akik ezeket csinálták mindenki kapta a magáét,ez így megy jobb titokba tartani mert a nagy pofájúaknak semmi se tetszik,rossz helyen tudod kik beléd is köthetnek hogy bizongassák haverjuknak hogy ők meg bírnak verni egy bokszolót
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!