Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Az miért ciki, ha egy lány...

Az miért ciki, ha egy lány bokszol?

Figyelt kérdés
Az osztálytársaim folyton ezért cikiznek,mert bokszolni tanulok január óta.Folyton azt mondják,hogy úgyse fogok soha jól bokszolni,már késő megtanulni jól bokszolni,meg,hogy minek az nekem.Ez igaz?Mármint egy lánynak nem való a boksz?Mert én úgy gondolom,hogy végülis az utcán is,vagy akárhol meg tudom magam védeni,ha kell,nem?Tényleg ciki lenne?

2013. máj. 14. 20:44
 1/8 anonim ***** válasza:
Akkor híd ki egy box meccsre azokat akik evvel szívatnak:) De persze majd később, amikor egy picit jobb leszel, mondjuk a kövi tanítási évbe:D
2013. máj. 14. 21:15
 2/8 anonim ***** válasza:

nem ciki,ne hagyd magad befolyásolni.

az edzéseidet,főleg a képesség fejlesztő edzéseket meg nem feltétlen kell a környezed orra alá dörgölni.

a titkolózás lehet hatalom és kellemetlen meglepetés is másokra nézve,ha a helyzet úgy hozza.

mutass kevesebbet és legyél több.

az arra méltókat avasd csak a dolgaidba.

2013. máj. 14. 21:48
 3/8 anonim ***** válasza:
Azért mondják mert lusta dögök és nem akarják hogy te több legyél náluk. Én alig várom, hogy találkozzak egy lánnyal aki egyáltalán sportol rendszeresen, nemhogy boxol, az már a csúcs, úgyhogy ne hallgass ezekre, akik visszahúznak, csak csináld!
2013. máj. 14. 22:02
 4/8 anonim ***** válasza:

Bokszoló lány? Imádnálak:D

De komolxan,nekem ez nagyon tetszene..

Az osztálytársaid meg irigyek,és nem akarják,hogy jobb legyél náluk.

17/F

2013. máj. 14. 22:56
 5/8 anonim ***** válasza:
*komolyan
2013. máj. 14. 22:57
 6/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat. :) De amúgy is,nem én mondtam el,én csak a legjobb barátnőmnek mondtam.Akkor tudta meg az osztály (aztán nagyjából az egész iskola is),amikor a tesitanárom (egyben az edzőm is) egyszer odahívott óra után,hogy mondja,hogy következő edzésemet átteszi,mert versenyre viszi az egyik diákot (azt hiszem atlétika versenyre...).

Szóval köszönöm a válaszokat. :)

2013. máj. 15. 14:05
 7/8 Pretty_Fighter ***** válasza:
Nem ciki egyátalán,és nem kell a többiekkel foglalkozni:)) Sok sikert!
2013. máj. 18. 17:19
 8/8 anonim ***** válasza:

nem ciki , de bármit csinálsz bármit úgy is lesz olyan aki piszkálni fog.ezért jobb titokba tartani.

én osztályomba nem lehetett gyúrni , nem lehetett bokszolni , nem lehetett gördeszkázni,bmx ezni,kick bokszolni , bírkozni ,mmazni , voltak akik ezeket csinálták mindenki kapta a magáét,ez így megy jobb titokba tartani mert a nagy pofájúaknak semmi se tetszik,rossz helyen tudod kik beléd is köthetnek hogy bizongassák haverjuknak hogy ők meg bírnak verni egy bokszolót

2013. máj. 22. 17:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!