Kettlebell és pilates milyen párosítás?
December óta járok kettlebell edzésre, hetente kétszer. Meg persze minden este otthon is lenyomok egy jó kis sorozatot a sportszerrel. Viszont úgy vettem észre, hogy nem ártana a szépen fejlődő izmokat egy kicsit nyújtani is. Ezért gondoltam, hogy jó kiegészítés lenne hetente kétszer pilatesre is járni. Szerintetek jól kiegészítenék egymást?
Ja, mielőtt jönnének a "búzás" megjegyzések, lány vagyok :)
Izgalmas. Tetszik.
Én is Pilateseznék (csak van más gyógytorna ami tökéletesen jó nekem) aki lebúzázna, hehe olyan élvezettel csapnám falnak a fejét, hogy már-már elgondolkozom rajta kicsit tán nem-e vagyok erőszakos. Én nem kötekednék Pilateszesekkel, Jógásokkal.. mert jó nagy meglepetéseket tudnának okozni :)
Jó lesz a Pilates - Kettlebell kombó!
Köszönöm a válaszokat! És bocsánat, nem akartam megbántani senkit! Csak a kettlebell edzés mellett párhuzamosan aerobic óra van. És gyakran hallom, hogy a mi "rettegett Ivánjaink" :) hogyan szólogatnak be a nyújtásra vágyó uraknak. Bocsi még egyszer.
Ja és holnap irány a pilates edzés. Gyönyörű, sikeres napot mindenkinek!
ja, még valami azoknak, akik szerint a Pilates női torna.
az embert, aki az egész mozgásrendszert kifejlesztette, JOSEPH-nek hívták....szerintük ez női név? és a katonák, akiket rehabilitált (merthogy ezért találta ki), szintén leginkább férfiak voltak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!