Mot tudtok a ginsengről? Nektek segített?
Figyelt kérdés
Hallottam, hogy állóképesség-fenntartó tulajdonsága van, meg jó időskorban is.Nekem, mint futónak az előbbi nagyon fontos. Jelenleg Magnézium-tabletta az, amit szedek, mert jót tesz a szívnek és az izmoknak, de gondolkodom a ginsengen. Hatásos-e vagy fiatal korban és amatőr szinten nincs érezhető hatása? Nem akarom ugyanis kidobni a pénzt az ablakon. Véleményeket, tapasztalatokat várok!2009. szept. 30. 19:08
1/4 anonim válasza:
én használok ginsenget, de csak a szellemi felfrissülés miatt reggelente.
Bemásolom neked a ginseng leírását egy sporttal foglalkozó honlapról: javasolják a láz, gyulladások, megfázás, köhögés és menses idején valamint immunrendszer erősítőnek. Serkentőként hat kimerült szellemi és fizikai állapotban, stresszben, depresszióban, ezenkívül étvágygerjesztő hatású és segíti az emésztést.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! Az én életvitelem ezek szerint azért nem olyan kimerítő, hogy ajánlott lenne, de lesz ez még rosszabb is, akkor majd lehet, h szedni fogom.
2009. okt. 1. 19:49
3/4 anonim válasza:
én egyébként focizok és kondizok. A helyedben multivitamint és kalcium-magnézium tablettát szednék valamint glutamint, ami a futások után visszatöltené az izmaidat.
4/4 anonim válasza:
jah és a multivitaminnak legyen magas az ásványi anyag tartalma, mert a futás során ezek folyamatosan ürülnek a szervezetedből. A Ca-Mg meg jót tesz a csontoknak valamint az izomláz és izomgörcsök ellen is kitűnő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!