Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Napi hány gramm fehérjék...

Napi hány gramm fehérjék javasolt fogyasztani ha formálni szeretnénk kicsit a testet?

Figyelt kérdés
Nyilván edzés mellett értem, mielőtt valaki félreértene itt engem. :D
2013. máj. 11. 23:14
1 2 3 4
 21/37 A kérdező kommentje:
Jaaj, viszont legalább nem romlik tovább a lényeg,hogy láss vele. :)
2013. máj. 12. 00:49
 22/37 anonim ***** válasza:

Most látom, valami dühödt flaggelte a kommentjeimet? :D

Hihetetlen, kedves moderátorok mit ki nem képesek törölni, ráadásul sokszor a semmi alapján, holott tucatszámra van fent sokkal durvább kérdés/válasz is. Köszönöm, így aztán nincs sok értelme, olyan, mint ha a kérdező magával beszélne...

2013. máj. 12. 08:57
 23/37 anonim ***** válasza:
Hát ja, én sokszor elég durván leoltom a debileket, akkor azt mind ki lehetne törölni, de a te válaszaidban nem láttam semmi brutálisat.
2013. máj. 12. 09:04
 24/37 A kérdező kommentje:
Hát nagyon jó, enyémet is eltüntethették volna ennyi erővel.
2013. máj. 12. 09:05
 25/37 anonim ***** válasza:

Gondolom Montez, az volt a bajuk, hogy már megint a "letöltés" erős tabut képező szavát használtam. De hogy a "mobilon olvasok" meg a "menni kéne alukálni" utolsó két kommentem kiket sértett, az számomra örök rejtély marad.

Nem tudom, Matolcsy volt az éjjeli ügyeletes admin vagy mi? Nem látja, hova klikkel? Meg kicsit fáradt is volt?

Bár abban is biztos vagyok, hogy néha bármit kitörölnek kb. ha valaki flaggeli. Mindegy, nem ez az első ilyen esetem gyk-n, a kérdező meg már úgyis elolvasta a választ, szóval felőlem legyen meg az örömük :)

2013. máj. 12. 09:23
 26/37 A kérdező kommentje:

Így van a lényeg ,hogy láttam. :)

Bár érdekesen működik ez az oldal kicsit de nem baj.

2013. máj. 12. 09:27
 27/37 anonim ***** válasza:
100%

Teszek ide próba linket:)

[link]

2013. máj. 12. 09:28
 28/37 A kérdező kommentje:
LoL XD :D most neked hála elmentettem az oldalt így legalább nem kell a gépemen keresgélnem ha olvasni akarok :D
2013. máj. 12. 09:32
 29/37 anonim ***** válasza:
Hiába, mondom ez inkább attól függ, hogy van-e valaki rosszakaród, aki sértődésből jelenti a válaszaidat, mert jobbat nem tud, az adminok meg általában vakon törlik őket. Ők inkább csak a frissen kiírt kérdéseket nézik át és törlik, ha kell, a válaszokat ritkábban. Mindegy, nem túl igazságos, tök ártatlan dolgok törlésre kerülnek sokkal durvábbak meg ott virítanak továbbra is.
2013. máj. 12. 09:37
 30/37 A kérdező kommentje:
Mindenhol ott vannak az ilyen emberek, de ha ettől boldog hát legyen, ezekután már nem fogunk meglepődni ha elfog tűnni a kommentetek. :)
2013. máj. 12. 09:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!