Napi hány gramm fehérjék javasolt fogyasztani ha formálni szeretnénk kicsit a testet?
Most látom, valami dühödt flaggelte a kommentjeimet? :D
Hihetetlen, kedves moderátorok mit ki nem képesek törölni, ráadásul sokszor a semmi alapján, holott tucatszámra van fent sokkal durvább kérdés/válasz is. Köszönöm, így aztán nincs sok értelme, olyan, mint ha a kérdező magával beszélne...
Gondolom Montez, az volt a bajuk, hogy már megint a "letöltés" erős tabut képező szavát használtam. De hogy a "mobilon olvasok" meg a "menni kéne alukálni" utolsó két kommentem kiket sértett, az számomra örök rejtély marad.
Nem tudom, Matolcsy volt az éjjeli ügyeletes admin vagy mi? Nem látja, hova klikkel? Meg kicsit fáradt is volt?
Bár abban is biztos vagyok, hogy néha bármit kitörölnek kb. ha valaki flaggeli. Mindegy, nem ez az első ilyen esetem gyk-n, a kérdező meg már úgyis elolvasta a választ, szóval felőlem legyen meg az örömük :)
Így van a lényeg ,hogy láttam. :)
Bár érdekesen működik ez az oldal kicsit de nem baj.
Teszek ide próba linket:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!