Napi hány gramm fehérjék javasolt fogyasztani ha formálni szeretnénk kicsit a testet?
Figyelt kérdés
Nyilván edzés mellett értem, mielőtt valaki félreértene itt engem. :D2013. máj. 11. 23:14
12/37 A kérdező kommentje:
aranyosak vagytok :)
2013. máj. 11. 23:33
13/37 anonim válasza:
Mióta edzel?
Esetleg privát üzenet ? :)
14/37 A kérdező kommentje:
benne vagyok
egyébként most szeretném elkezdeni csak előtte nem árt ha tisztában vagyok a dolgokkal :)
2013. máj. 11. 23:35
16/37 A kérdező kommentje:
írsz vagy írjak én? :)
2013. máj. 11. 23:38
17/37 A kérdező kommentje:
Na hát igen. :)
Hát azért vannak alap dolgok amiket tudok de neten is olvasgatok hátha írnak olyat amit még nem tudok. :)
2013. máj. 12. 00:18
18/37 A kérdező kommentje:
Ha minden igaz már elvan valahol mentve a gépemen, bele is kezdtem még picit régebben de aztán abbamaradt, valljuk be gépen sokkal rosszabb könyvet olvasni mintha rendesen a kezemben lenne. :)
2013. máj. 12. 00:30
19/37 A kérdező kommentje:
Mobilon? A végére gondolom szép egészséges szemed lett. :D
Hát én még pár óráig tuti fent leszek.
De szerintem te menj aludni szegény szemeidnek add meg a pihenést. :)
2013. máj. 12. 00:37
20/37 anonim válasza:
Nem rontott semmit a szememen, amióta elérte a családban genetikailag kódolt -3D-t, azóta már a hajnali való tanulással töltött éjszakák sem teszik rosszabbá :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!