Boksz gép aki maxra üti ki?
Figyelt kérdés
tudjátok bizonyos helyeken van ilyen gép amibe beleversz és kiírja hogy mekkora volt , amióta boxolok meg kondizok a legtöbb helyen majdnem maxokat ütök egy hajszál híján maxra megy ki a legtöbb helyen,
mikor kesztyűzök a srácokkal edzésen mégse fekszik ki senki esetleg megszédülnek és mondják hogy ekkorát ne üssek de nem esnek össze, akkor most ez valós lehet amit a gép kiad vagy hülyeség?
2013. máj. 10. 17:47
1/2 anonim válasza:
nekem egy haverom belevert 999 t, majd utána félreálltunk és néztük h kinek h megy, a legügyesebb kb 600 ig ment fel.
2/2 anonim válasza:
1 senki nem tudja milyen, ha egyáltalán létező mértékegységben számolnak ezek a gépek... semmi nem indokolja, hogy ha megütöd a maxot, abba el keljen ájulnia egy embernek, nálunk a kocsmában 4 ilyen gép van egymás mellett, az egyikben 997et ütök a másikban 830körül 740, és az utolsóban 930 körül... körülbelül ennyire mérnek pontosan egymáshoz képest is... arról nem is beszélve, ha én valahol edzenék és egy edzőtársam megpróbálna szándékosan kiütni, én valószínűleg a letöltendőt kapnék utána...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!