Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Temetőben aerob mozgást végezni?

Temetőben aerob mozgást végezni?

Figyelt kérdés
Vidéken élek, egy domon van a temető. A domb tetején pedig egy vártemplom. 4 feljáratú, van meredek és nem annyira meredek útszakasz is. Gáz lenne ott csinálni az aerob edzést szerintetek?
2013. máj. 10. 17:36
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
nem gáz, haláli jó ötlet.:)
2013. máj. 10. 17:44
 2/11 A kérdező kommentje:
:)) Ezt most komolyan írod vagy csak a poén kedvéért? :D
2013. máj. 10. 17:45
 3/11 poiu ***** válasza:

Csak te tudhatod. Ha sokan sirdogálnak, vagy temetés közben gáz lenne.

De pl. a Kerepesi Temetőbe túristacsoportokat is visznek.

2013. máj. 10. 17:46
 4/11 anonim ***** válasza:
nem poén, végezheted, mondjuk tényleg temetés közben fura lenne.
2013. máj. 10. 17:47
 5/11 A kérdező kommentje:
Nem igazán lenne olyan eset, mivel itt a temetések 1-5 óra között szoktak lefolyni, én meg vagy reggel 7-8 körül mennék vagy este 8körül, szóval ezzel nem lenne probléma, csak esetleg gondoltam nehogy megsérten bizonyos erkölcsi nézeteket. Végülis ha belegondolok nem gázabb annál, mint mikor hallani, hogy mások szexelnek ott ill. a kripta tetején.
2013. máj. 10. 17:52
 6/11 anonim ***** válasza:
csak a sírokon ne ugrálj
2013. máj. 10. 17:53
 7/11 A kérdező kommentje:
Nyilván. Vannak kijelölt útszakaszok, sőt a feljárók közül kettő autóval is járható. Most, hogy belegondolok szerintem tényleg nem lesz gáz: a váron belül vannak kiadó bástyák is és hát bulikat is szoktak ott csapni a táborozók nyáron.
2013. máj. 10. 17:59
 8/11 anonim ***** válasza:
én sírásó vagyok, egész nap a temetőben végzek aerob és anaerob munkát és mozgást.
2013. máj. 10. 18:30
 9/11 anonim ***** válasza:
temetés közben fehér edzőruhában szerintem minden fiatal elgondolkodna, hogy tényleg ott vagy, vagy csak valami back flash...
2013. máj. 10. 19:08
 10/11 anonim ***** válasza:

Csak ne végezd halálos iramban, mert az már anaerob mozgás, halálosabb iramban meg pláne, az már végzetes hiba lenne izommegőrzés szempontjából, még kriptaszökevénynek néznének.

De mivel az aerob edzés a síri csendben dögunalom, áll elő valami jó kis zenét, amire még a halottak is felébrednek.

Ha meg sokáig tart az edzés, nyugodtan dobj egy-két lapáttal a föld..khm bcaaból.

2013. máj. 10. 20:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!