Testosteron compound mellé enanthat?
Figyelt kérdés
3naponta compound testosteron és heti 3 enanthat megfelelő lenne? Mert a compound-ban van propionat,phenylpropionate, testosterone isocaproate,testosterone decanoate és az enanthat-ot ajánlottak mellé jó lenne? Megy mellé persze az antiösztorgén napi 3x25mg propionat.2013. máj. 8. 19:11
1/8 anonim válasza:
Tesztó mellé még egy tesztó? Minek? Az mellékes, hogy koxolni sem kellene, de ezt nem is ragozom tovább. Tesztó mellé inkább bázis szteroid kellene, pl nandrolon decanoát, trenbolone, boldenone.
2/8 A kérdező kommentje:
Érthető, a decan gondolkozok de félek hogy,nagyon felvizesedek azt kúra után a nagyrésze lemegy. Amúgyis nem vagyok egy nagyon szálkás alkat nem is akarok nagyon az lenni de félek hogy,a decatol csak egy egybenlévő pöffedt sz@r leszek. Vélemény? Köszi előre is!
2013. máj. 8. 19:26
3/8 anonim válasza:
Hát ha naturáltól elfogadsz véleményt..:)
Szóval nem a deca fog bevizesíteni, hanem a hosszabb észteres tesztók. Pl egy proionáttal nem vizesednél annyira, mint enantáttal. De ez is egyénfüggő.
4/8 A kérdező kommentje:
Tanácsok előtt mindig nyitott vagyok:)
Propit azért nem szeretnék mert van ebben a testóban is,a boldenon-ról azt hallottam szálkásítani jó,szemes stanát ajánlották még de abból volt egy 100szemes kúrám de fogytam tőlle,winstrolt meg még úgy sem,marad a trenbolon a deca meg a dana véggsőesetben:s
2013. máj. 8. 19:36
5/8 anonim válasza:
A propit nem a tesztó mellé írtam, hanem a deca vagy boldi mellé. Két tesztós cucc nem kell. Egy bázis szteroid (izomépítő) és egy tesztót szoktak összepárosítani. De tudod?, a szakik a testmesteren vannak.
6/8 A kérdező kommentje:
Jólvan köszönöm!
És még egy lenne ha csak ezt a fajta testót szúrnám 12hétig mellé a provi,kajám kicsi túlzással jó,elég lenne szerinted?
2013. máj. 8. 19:44
7/8 anonim válasza:
Az is hozna izmot nyilván, önmagában is.
8/8 anonim válasza:
jó kis antiösztrogén a napi 3x25 propinat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!