Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Haverom most fog megvenni...

Haverom most fog megvenni valami új bioteches testosteron fokozót. Nekem is kéne?

Figyelt kérdés
Most ha jobban fog fejlődni mint én azt nem viselem el mert én vagyok a nagyobb most egyáltalán hány százalékkal dobják meg az embert ezek a cuccok??
2012. dec. 8. 20:07
 1/4 anonim ***** válasza:
30 éves kor alatt semmit nem ér, mivel csak a saját tesztoszintedet emelheti, de az fiatal korban amúgy is maxon van.
2012. dec. 8. 20:13
 2/4 anonim válasza:
Te meg vegyél decabol-t és nem lesz nagyobb nálad...
2012. dec. 8. 20:13
 3/4 anonim ***** válasza:

Én 23 évesen szedtem először tribut, és hiába mondják, hogy 30 éves kor alatt nem használ, rajtam nagyon sokat dobott. Két hónapig szedtem napi 2000mg-ot és úgy fejlődtem, mint aki most kezdte a kondit, pedig mögöttem volt már 3 év edzésmult. Nem csak hogy több zsírmentes tömeg jött, de olyan szintű definiáltságot sikerült elérnem, hogy nem hittem a tükörképemnek.

Azóta évente 3tribu kúrát csinálok. Szerintem fiatalon is megér egy próbát!

2012. dec. 8. 20:24
 4/4 A kérdező kommentje:
18 évesek vagyunk
2012. dec. 8. 21:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!