Nem tudtok testépítő szert ami hat is tapasztalatotok szerint?
Sajnos így hogy nem látlak nem tudok neked ajánlani semmit oda látni kéne hogy hogy nézel ki most. Egy részt a szervezetöl is függ.
-Volt két fiatal 17-éves ismerősöm mind a ketten vetek egy ugyan olyan tömeg növelő szert az egyiknek segített maximálisan a másiknak pedig fele annyit sem használt, ezért is függ hogy kinek hogy dolgozza fel.
-Bemész egy Testépítő boltba és meg kérded az eladót hogy rád nézve mit ajánlana el mondod neki hogy tömeget szeretnél úgy hogy azt ajánljon.
-De ha nem akarsz olyan nagyon-nagy kart akkor elég ha többet eszel naponta, vagy ha nincs rá lehetőséged mert sulizol vagy dolgozol akkor erre találták fel a táplálék kiegészítőt. Az dob is rád és nem kel tömeg növelőt vegyél, ha csak nem akarsz bodybuilding lenni.
( Megjegyezve Testépítő boltban dolgozom eladó ként.
Úgy hogy én nem az vagyok aki hülyeségeket ír hozzá nekem hihetsz nyugodtan ) Remélem segíthetem :)
Pedig te vagy a totál hulye kedves utolsó. Iszonyat nagy baromságokat írtál. Ennyi erővel dolgozz inkább újságos trafikban! Hát b+, hogy lehetsz ennyire ökör, hogy szerinted a tömegnövelő az nem tápkieg? Gondolkozz már a nem létező kis agyaddal! A tápkiegek egy nagy csoport. Ebbe beletartozik a protein, tömegnövelő, vitaminok, aminosavak, NO fokozók, stb. De ekkora baromságot leírni, hogy akkor ne vegyen tömegnövelőt, csak tápkieget. Az ember esze megáll! ÉS ez egy eladó bakker!
Meg hogy nagy kar lesz tömegnövelővel, de amúgy meg nem??? WTF!! Iszonyat debilség! A tömegnövelő is csak kaja, sima élelmiszer, nem leszel tőle izmosabb, nem kox bammeg!
Annyi az előnye, hogy gyorsabban szívódik fel edzés után. De csak tápanyag te nagyon okos! Szilárd kajával is lesz nagy izom, ha be tudod vinni a napi mennyiséget.
Szóval ne oszd itt az észt ha ennyire nem értesz hozzá!
Ekkora dilettantizmussal te eladó? Fhuhhúú, b@zmeg.
Bele sem kezdek, annyi hozzánemértőségről tanúbizonyságot adó ökörséget írtál ide, meg legalább már helyre tettek helyettem is.
És mivan, ha épp hozzád megy be a boltba, hm? Hogy fogsz neki te segíteni? Inkább vegyesboltban adj el.
Pedig a két BioTech-ben is ahova járok qrva jól kinéző csajok vannak, mégis kb. teljes körűen fel tudnak világosítani :)
Szégyen, azt hittem, ez is követelmény, nem csak itt, bármilyen üzletnél.
1) Az pozitív, ha egy boltban "qrva jól kinéző csajok"..."kb. teljes körűen fel tudnak világosítani". Irányítószám?
2) Montez, a trafikokat már szétosztották hozzáértő belgyógyászok és műkörmösök között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!