Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mit ajánlotok, tanácsoltok?...

Mit ajánlotok, tanácsoltok? (Többi lent)

Figyelt kérdés
közel 2 éve edzek rendszeresen, meg is jött a várva várt eredmény. Eddig hiper mass 5000-et szedtem és mags gain plus-ot, de ezeket nem nagyon birtam mert a tejet kicsit nem birja a gyomrom, de igy is a sólyom emelkedett 10 kg-t, ráálltam nemrég a Crea-Tor-ra de ettől piros foltok jelentek meg rajtam és elég szarul is lettem tőle, ettől is nőttem kb 3 kg-t. Most azt szeretném kérdezni hogy mit ajánlotok, mit szedjek mert fejlődni akarok még és ez simán nem fog menni, én valami tablettára gondoltam mivel a tejet nem nagyon birom, legalábbis a tejes dolgokat. A válaszokat előre köszönöm :)

2013. máj. 4. 22:23
 1/3 anonim ***** válasza:

Tejet eddig sem kellet volna.

Legyen tömegnövelő ÉTRENDED, ez a legfontosabb.

Edzés után továbbra is mehetne tömegnövelő vagy egy jó tejsavóprotein + 50g gyors szénhidrát, pl dextróz, cabo x, carb-f, stb.

Kell egy jó multivitamin is.

2013. máj. 4. 22:28
 2/3 A kérdező kommentje:
milyen tejsavóproteint ajánlasz?
2013. máj. 4. 23:09
 3/3 anonim ***** válasza:
Pl : whey c6, mhn whey, vpx syngex, Myprotein impact whey, biotech nitropure whey, scitec 100% whey prof., nutrend wheycore 100, dymatize elite whey, twinlab whey fuel, stb...
2013. máj. 4. 23:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!