Oldalfekvéses lábemelgetés semmit sem ér? Az ég világon SEMMIT?
Figyelt kérdés
Valamit csak el lehet érni vele, nem??
21/L
2013. máj. 4. 22:10
1/14 anonim válasza:
dehogynem, feneket feszesít, szerintem.
2/14 Zakathol válasza:
Na most álljunk már meg.
Azt még megérteném, hogy tudod, hogy mit akarsz elérni és annak érdekében keresel valami gyakorlatot.
De te most komolyan kinéztél egy gyakorlatot és az majd jó lesz valamire? :D Arc :D
3/14 anonim válasza:
De ér, pl megdolgozza picikét a farizmokat. Ennyi. De zsír ezzel nem megy le, mivel nincs helyi zsírégetés..vagy akármi is a célod, mert azt nem írtad.
4/14 A kérdező kommentje:
Nem kinéztem. Tudom mit akarok elérni, fogyni szeretnék és szeretném ha a combom, fenekem feszes lenne és eltűnne a narancsbőröm. Ezért elkezdtem futni, próbálok minden nap fél órát futni és az étrendemen is változtattam. Azért érdekel, hogy ér-e valamit a lábemelgetés mert esténként unalmamban szoktam lábemelgetéseket csinálni. Csak olvasgattam itt és írták, hogy nem sokat ér. Tehát az érdekelne, hogy mi az igazság.
2013. máj. 4. 22:28
5/14 anonim válasza:
Fogyásra nem jó, mert még egyszer írom; nincs helyi zsírégetés.
Izmosodáshoz sem elég, jobb a guggolás, kitörés.
6/14 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm! De azért hasznos és ártani nem árt! Szóval nyugodtan csinálhatom, ugye?
2013. máj. 4. 22:43
7/14 anonim válasza:
persze, csinálhatod. mi szoktuk a pilatesen, és rendesen elfárad tőle a fenekem.az izmok a fenekemben. vagy mi. egy idő után alig bírom tartani.
8/14 anonim válasza:
Csinálhatod, csak ne ettől várj fogyást,hanem a diétától és az aerob edzéstől. Sajnos nem lehet irányítani a zsírleadás helyét, ez genetikailag egyénenként eltérő, hogy ki, honnan, milyen ütemben fogy.
9/14 A kérdező kommentje:
Igen, tudom :) Én is nagyon szoktam szenvedni, de csak azért is tovább csinálom :D
2013. máj. 4. 22:48
10/14 A kérdező kommentje:
Ez nem túl jó hír :( Mert nekem pont a combomból kéne fogynom, de onnan nem nagyon megy...
2013. máj. 4. 22:49
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!