Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » 2 hónapot egésztestes edzettem...

Linkoln kérdése:

2 hónapot egésztestes edzettem, majd A-B osztottra váltottam,1 hónapig ment fejlődtem de már nem tudok emelni, mi lehet a baj? Kiégtem? :D Mit tehetek?

Figyelt kérdés
Semmin nem tudok emelni ismétlésszámot, vagy tömeget, akármit. Alig birom befejezni az edzést sőt van hogy nem is tudom végigcsinálni.. :D Pedig egy hónapja még ment. (Éééppencsak)
2013. máj. 3. 21:22
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Kaja rendben?
2013. máj. 3. 21:23
 2/13 A kérdező kommentje:
Kaja elmegy. Próbálok figyelni hogy regerenálódás is meglegyen. 3 naponta csak egyszer edzek.
2013. máj. 3. 21:26
 3/13 A kérdező kommentje:
Már 5 hónapja megállás nélkül edzek, lehet hogy szünet kellene kicsit?
2013. máj. 3. 21:26
 4/13 anonim ***** válasza:

Nem kell szünet, ha vannak pihenőnapok és jó az étrend + eleget is alszol.

Szerintem a kaja lesz kevés, legyen meg a napi 2g x testtömegkg fehérje és az 5-6g x ttkg ch.

2013. máj. 3. 21:32
 5/13 A kérdező kommentje:
Fehérje nincs elég, valóban, de ch van bőven. Esetleg ehetek többet, de a kaja minősége nem 100-as, tehát az szerinted használnba ha meglenne a 2g fehérje testsúlykgonként viszont sok lenne a ch kirívóan? (Nem igazán vagyok hajlamos a hízásra)
2013. máj. 3. 21:35
 6/13 anonim ***** válasza:
Nem tudnál több húst, tojást enni, vagy/és egy olcsó proteint venni?
2013. máj. 3. 21:38
 7/13 anonim ***** válasza:
Szóval használna e, ha elkezdenél irdatlan sok tejet inni? Nem, nem használna.
2013. máj. 4. 08:09
 8/13 A kérdező kommentje:

Olcsó protein az van, de spórolok vele. Csak edzés után eszek 20 grammot, és tejet iszok egy poharat. Majd egy 50 perc multán 4 tojás kenyérrel, zöldséggel. Ez van így edzés utánnra. reggelire meg van még mindig egy 20-30 gramm fehérje. Illetve ebédre heti 7 ből egy 5 ször egy 30-40 gramm. Meg persze ami akad plusszba.

Több tej miért nem használna?

2013. máj. 4. 18:30
 9/13 A kérdező kommentje:

Tartok egy hét szünetet, aztán kicsit visszábbveszem a cuccost, és nekikezdek egy darabig piramis szerűen edzeni. Fő a változatosság... :)

Ha esetleg van hozzá tapasztalat vagy vélemény jöhet.

2013. máj. 4. 18:32
 10/13 anonim ***** válasza:
Tele van laktózzal, amire nincs szükséged, a benne lévő zsír a fehérje felszívódását is rontja, a fehérjetartalma pedig a tiszta tejnek nagyon minimális ahhoz, hogy egy testépítő igényeit tudja fedezni. Túró, amit inkább érdemes a kazein miatt.
2013. máj. 5. 08:42
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!