Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » 2 hónapot egésztestes edzettem...

Linkoln kérdése:

2 hónapot egésztestes edzettem, majd A-B osztottra váltottam,1 hónapig ment fejlődtem de már nem tudok emelni, mi lehet a baj? Kiégtem? :D Mit tehetek?

Figyelt kérdés
Semmin nem tudok emelni ismétlésszámot, vagy tömeget, akármit. Alig birom befejezni az edzést sőt van hogy nem is tudom végigcsinálni.. :D Pedig egy hónapja még ment. (Éééppencsak)
2013. máj. 3. 21:22
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Szoktam mindennap inni házi tejet. 1-2 poharat. Az 3-5 deci tej, ami így már egész számottevő. Főleg hogy nehézkes megoldanom az étrendem hogy értelmes kajákkal legyen tele.

Ezt sokan írják és ha írják nyílván van alapja hogy a tej nem egy bölcs döntés. De mire van alapozva? Addig értem hogy laktóz meg tejzsír. De van benne ennyi erőből egy halom hasznos dolog is. És tnaulmányok felmérések kisérletek statiszitikák nem mutatják hogy rossz lenne. Sőt azt mutatják hogy nagyon könnyen emészthető, és televan olyan vitaminokkal meg ásványi anyagokkal kalciummal amitől az aminosavak magasabb százalékban tudnak hasznosulni. Kiválóan regerenál, és karbantart.

Nem vagyok testépítő. Sportolok, csak ideje kicsit izmosítanom, így perpill mondhatni hogy testépítő vagyok.

2013. máj. 5. 09:53
 12/13 anonim ***** válasza:
Kis tej belefér, bár szerintem sem kellene. De ez kevéske, kellenek a húsok, tojás, este túró.
2013. máj. 5. 09:55
 13/13 anonim ***** válasza:

Nem azt kezdtem el feszegetni, mit híresztelnek a tejről, az egy dolog, tényekről beszéltem. Tény az, hogy a benne lévő zsír ront a fehérjék felszívódásán, főleg a házi tej 3.8-4.4 % közti zsírtartalommal rendelkezik. Tény az, hogy a fehérjetartalma minimális, 1 dl tej tartalmaz 3.5 g fehérjét, fél literben sincs 20 g fehérje, ami semmi, ezzel ellentétben van benne 15g tejzsír, és 27 g laktóz, amikre egyáltalán nincs szükséged. Ezzel ellentétben a túróban már 70g fehérje van fél kilóban, ami számottevő mennyiség, bár laktóz ebben is van, ezért ezt számításba kell venni a tápanyagok meghatározásakor.

Igyál tejet nyugodtan, senki sem állít ilyet, hogy nem egészséges, vagy egészséges, nem ezt fejtegettük, hanem azt, hogy a testépítés szempontjából teljesen felesleges és indokolatlan, nincs benne semmi, amire szükség lenne, az a minimális fehérje 5dkg csirkemellben is benne van, mint fél liter tejben.

2013. máj. 5. 22:53
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!