Airsoft fegyóra lehet tenni kamerát? (többi lent)
Nos olyan kamera kéne amit fel tudok rakni egy airsoft fegyvere.Lehetőleg HD ba vegyen ki birjon kb 4-5 órát.Ha lehet küldjetek linkeket ahonnan meg is tudom rendelni
elöre is köszi!
Szerintem bármilyen akciókamerát fel tudsz rakni fegyverre, kaphatsz hozzájuk mindenféle adaptert, azt is el tudom képzelni, hogy van szereléksines változat is, de ha máshogy nem, gyorskötegelővel simán felrakod.
ha a pénz nem számít akkor GoPro :D
tokba belerakod, és szinte észre se veszi hogy ha véletlen eltalálják olyan rohadterős(én már mentem át rajta quaddal és semmi baja nemlett....) :D
akár sisakra/fejre/mellkasra rakod, akár fegyverre, van hozzá megfelelő tartókonzol :D
szerintem ne fegyverre rakd, hanem inkább fejre, lehet venni direkt fejpántot ha nincs sisakod, ha van sisak akkor pedig arra
sokkal jobb és élvezhetőbb ha a Te szemszögedből látszik nem pedig a puskacsőéből
főleg futáskor vagy valami
össze-vissza rázod meg minden, alig látszódik valami, fejen pedig a gerinc elnyeli a rázkódásokat :D
eredetileg 2-3 órát bír
de lehet még venni battery bacpac-et hozzá(csak az új hero3...), amibe +1 aksi belemegy, szóval megduplázod az üzemidejét vele :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!