Airsoft ilyen pisztolyt megéri megvenni?
Inkább csak hobbi célra szeretném használni...
195 fps az nagyon kevés?
Illetve megbízható ez a bolt?
Inkább csak hobbi célra szeretném használni...
ezt kifejtenéd bővebben mert az airsoft egy játék ami eleve hobbi,szerintem nincs olyan hogy valakinek az a munkája hogy airsoftot kell játszania 8órában.
szóval mire szeretnéd használni?
arra gondoltam hogy légpisztolynak nagyobb értelme lenne ha pl céltáblára lőnél.
úgy értettem, hogy itthon a kertben is gyakorolnék vele...
ez a tár tényleg belemegy a fent említett pisztolyba?
Akkor ez a 195 fps nem kevés?
nem tudom,nem azért írtam mert értek az airsoft fegyverekhez hanem mert ha célba lövés és ilyesmire keresel fegyvert akkor jobb lenne légpuska vagy lég pisztoly.
ennyit szerettem volna mondani,hogy a tár bele megy e abba a fegyverbe amit kinéztél sejtelmem sincs.
szerintem keress egy airsoftal foglalkozó fórumot,ott biztosan tusnak neked segíteni,itt a gyakorin airsoft kérdésekre nem nagyon szokott válasz érkezni vagy csak rossz kategória neki ez a sport,mozgás.
Ha otthon célbalövöldöznél, akkor tényleg légpisztolyt érdemes venni, vagy ha mindenképpen airsoftot szeretnél, akkor szerintem gázosat.
195 FPS a kertben lövöldözni elég, de amúgy nem számít soknak.
Hogy a tár bele megy-e, kérdezd meg, nagyon segítőkészek, elmondják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!