Fűvágás erősít?
Figyelt kérdés
Ha egy nagy területen vágom a füvet (összesen 2 és fél óra szünet nélkül az idő, hogy levágjam, szóval elég nagy területről van szó) azzal nőhetek? :D Lehet hülye kérdés csak jobban esne úgy füvet vfágni, hogy tudom hogy használ is a testemnek :D2013. ápr. 30. 22:23
1/9 anonim válasza:
Igen. Kaliforniában, a testépítő mekkában kezd általánosan elterjedni az az eddig mindenki előtt ismeretlen tény, hogy fűnyírással komoly testépítő versenyszintű fizikumot lehet építeni.
2/9 anonim válasza:
Phil Heath ezért nyert Mr. O címet.. hát hülyéskedsz?
3/9 A kérdező kommentje:
:DD Most nagyon kacagok.
Nyílván nem izomagyú testre gondoltam.Csak erősít.. vagy egyáltalán nem?? Ennyire nehéz nem elviccelni még ha vicces is a kérdés? :D
2013. ápr. 30. 22:46
4/9 anonim válasza:
Van egy présházam szőlő nélkül 2.5hektár földel, nyaranta kaszálnom kell, mert a benzin drága, viszont a szomszédok, meg feljelentenek, ha nem csinálom, szálkásításnál nagyon jól szokott jönni, nagyon jó aerob mozgásforma, ráadásul az ember hátának is nagyon jót tesz... viszont nőni biztosan nem fog tőle senki...
5/9 anonim válasza:
6/9 A kérdező kommentje:
:DDD
2013. ápr. 30. 23:03
7/9 anonim válasza:
szerinted Hulk mitől olyan zöld, egész nap füvet nyír
8/9 anonim válasza:
Ha tolod a fűnyírót a lábad biztosan dolgozik talán a vállad is kicsit, de inkább zsírt éget nem izmot épít szerintem.
9/9 anonim válasza:
Szerezz egy kaszát, de olyat aminek van rendesen súlya. Mire levágod kézzel, megerősödsz.
Esetleg a parlagfüvet lekaszálhatnád kishazánkban, sokan hálásak lennének érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!