A balett okoz lúdtalpat?
Figyelt kérdés
Most kezdtem, eddig nekem nem volt de a balett órákon mindig annyira ki kell fordítani a lábat, hogy nem tudom megemelni a belső bokám. Ez egészségtelen, és nem tudom hogyha folytatom akkor vajon ígyis úgyis lúdtalpam lesz vagy ha amúgy normálisan tartom akkor nem lesz bajom...mert sztem később már annyira megnyúlnak az inak hogy nem fogom tudni jól tartani :S2009. szept. 26. 17:04
1/2 anonim válasza:
Hogy konkrétan ludtalpat okoz-e azt nem tudom, de a balett a lábat eléggé tönkreteszi, mivel majdnem kizárólag természetellenes tartásokat kell végezni és még nagy terhelés alatt.
2/2 anonim válasza:
Eddig még bárki akit kecsesen láttam járni, az balettot tanult. Biztosan nem okoz lúdtalpat, egyébként is úgy tudom, hogy a lúdtalp gyerekkorban alakul ki, és bokacipővel, talpbetéttel, lábtornával a legtöbb esetben visszafejleszthető. Tehát ha nem volt, akkor most már valószinűleg nem lesz, ha kis mértékű bokasüllyedésed lenne, annak pedig jót tesz a balett, márha fizikailag nem okoz olyan mértékű megterhelést, hogy ne tudnád tovább folytatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!