Dj yuri kérdése:
Mi a véleményetek a hat hetes edzésprogramokról?
Figyelt kérdés
Pl:6 hét alatt 100 fekvő,200 guggolás,200 felülés,20 húzódszkodás Van valakinel tapasztalata?2013. ápr. 24. 23:18
1/5 anonim válasza:
6 hét alatt csinálsz meg ezekből összesen ennyit, vagy mi? Nem értem. Ami leírtál azok közül valamelyik még egy edzésre is kevés. Valamelyik pedig egy kicsit sok is. Írnál leosztást? Ez így nem túl átlátható.
2/5 A kérdező kommentje:
Hogy 6 hét alatt mondjuk 10 fekvő helyett 100-at tudok megcsinálni
2013. ápr. 25. 13:48
3/5 anonim válasza:
Hát, mit mondjak, fejleszti az állóképességedet, izmosodsz is tőle de nem olyan mértékben, mintha súlyokkal szaggatnád magad. Értem azt súlyzókra, súlymellényre, vagy nehezített saját testes gyakorlatokra, az egyhuzamban letolt sok ismétlés sosem olyan hatásos izomnövelés szempontjából.
4/5 A kérdező kommentje:
Úgy gondoltam hogy pl a fekvőnél miután tudok százat akkor felteszem a lábam valamire és újra kezdem,vagy pl 50 kg-al guggolol,az is jó?
2013. ápr. 25. 20:11
5/5 anonim válasza:
Ez is fejleszt valamennyit, de mondom, nem annyit, mintha súlyokkal vagy nehezítve végeznéd a gyakokat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!