50km biciklitúrára megyek ma, de diétázom, kb 3 óra lesz a túra, van értelme tejsavót vinni magammal az útra, ha esetleg megéheznék?
Hivatalos birngás vagyok. outi. Ugyan én elég intenzíven tekerek, de mindenképpen igen a válasz. Ha nem iszok, szépen leetióposodok... :D Az izmok komoly stresszhatást kapnak. Roncsolódnak rendesen, és ha nincs miből karbantartani, romlik a tlejesítmény.
Hol érint ez téged? Érint, 3 óra az sok energiát igényel. A szervezetnek kiürülnek a raktárai, károsodnak a sejtek, és feltölti őket. Ha nincs más a saját károdra. Kiégsz, leépülsz. Meg fogysz, de diéta alatt remélem h nem valami brutális éheztetős fogyókúrát értessz :D
Énb is diétázok, meg mindenki szinte aki sportol. De nem fogyok. Csak nem eszek bármit.
Ha fogyni akarsz, 1 óra tekerés elég. 3 óra már sok, ne akarj 3x annyit fogyni.
Előző vagyok.
nem éhezem, ezt a diétát csinálom:
csak az anyagcserém eléggé lassú, és még bőven 100 kg felett vagyok, és a heti 0.8-1kg fogyás csak 0.8g*testömeg szénhidrátnál van meg, ráadásul még mozogni is csak mostanában kezdtem... amúgy vittem magammal és jól is jött, de meglepően simán letekertem, mondjuk a hölgy társam jóvoltából pihentünk is sokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!