Miért lesz a protein shakenek keserű mellékíze ha sűrűre csinálom?
Figyelt kérdés
Próbálkoztam már egyszer proteines fagyi elkészítésével úgy, hogy egy adag proteint kis vízzel és túróval összekevertem vagy turmixoltam. Az elkészült "fagyinak" azonban volt valami mellékíze ami szinte ehetetlenné tette. Mielőtt újra próbálkoznék vele, nem tudjátok ezt mi okozhatta? (Scitec Whey Protein Professional-t használok)2013. ápr. 19. 19:04
1/2 anonim válasza:
A hűtőbe beraktad? Nem lehet, hogy "hűtőízű" lett? Én ezért rakok mindent kis dobozban a hűtőbe. Elég régi a hűtőnk, sokminden volt benne... van egy kis alap íze :D
Vagy lehet, hogy a túró volt rossz?
2/2 anonim válasza:
Az a mesterséges édesitő miatt van.
Probáld ki úgy,hogy veszel ízesités nélkülit,és te teszel bele mézet,agavé szirupot,vagy juhar szirupot.
Én is csináltam már sokszor,és minden mesterséges édesitős fehérje,ha melegítettem/sütőttem például fehérje sütit,szeleteket,éreztem a kesernyés fémes ízet.
Ha hütőd is előjön a hosszú állás után.
Egyedül talán a Labrada Pro V 60 maradt igazán finom.
A stevia is jó,ha megszokod az ízét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!