Most nyáron lesz 1 éve hogy abba hagytam a testépítést, persze most előbb már nyár elején tervezem hogy új erővel neki rugaszkodok! De ez az 1 év alatt alig adtam le! Miért?
Figyelt kérdés
még sosem hagytam abba a sportot így nem tudom hogy milyen gyorsan dobja le az ember magáról azokat az izmokat amiket felszedett, de nálam úgy tűnik hogy 1 év alatt nem sokat adtam le kicsit elzsírosodtam de ennyi , pedig ez az év alatt a kajára se figyeltem oda , szinte csak szenny kaját toltam . Tehát kérdésem hogy csak nálam van ez vagy tényleg nem lehet azért egy év alatt ledobálni a keservesen felszedett izmokat ? Bocs az óvodás fogalmazásomért és a helyesírásomért köszi!2013. ápr. 18. 13:18
1/7 anonim válasza:
Attól is függ szerintem hogy hogy nyomtad fel magadat. Ha pl: feldanabolozod magad akkor az egy hónap alatt leszalad. Ha tisztán gyúrsz az nagyából megmarad. Meg attól függ hogy használod e az izmaidat mert ha nem akkor a szervezeted úgy gondolja hogy nincs rá szüksége és leépíti. Ha elkezded újból akkor kb egy két hónap után felmész oda ahol abbahagytad legalább is én ezt vettem észre az embereken.
2/7 A kérdező kommentje:
dehogy, a koksz nálam tabu . az az érdekes hogy nem használtam az izmaimat , néha lecsekkoltam a terembe a haverok miatt de azt nem nevezném komoly edzésnek csak átmozgatásnak, meg néha elmentem/megyek a kutyámmal futni szal ennyit mozogtam .
2013. ápr. 18. 13:33
3/7 anonim válasza:
Ha komolyabb izomtömeged lett volna, akkor bizony 1 év alatt eléggé összeesnél, még akkor is, ha naturál vagy. Kicsiből pedig nem sok megy le. Ennyi a történet.:)
4/7 A kérdező kommentje:
hát azért nem mondanám hogy alig van rajtam izom :DD ha gondolod írj azt mutatok képet. relatív a nagy izomtömeg , de akad rajtam :)
2013. ápr. 18. 13:45
5/7 A kérdező kommentje:
de csak ha csaj van nem "szakmabeli" ismeretlen férfiaknak nem mutatok max ha te is küldesz :D
2013. ápr. 18. 13:46
6/7 anonim válasza:
oks, akkor te genetikai csoda vagy, de mutathatsz képet.:)
7/7 poiu válasza:
Érdekel. Tegyél föl elötti és mostani képet léci.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!