Hogy működik az izmom memoria?
Figyelt kérdés
1 évig edzettem itthon, volt is látszatja, de abbahagytam 2 hétre , mennyi idő múlva jön vissza amit esetleg elveszettem?2013. ápr. 17. 21:01
1/4 anonim válasza:
2 hete nem edzel? Akkor nem sokat vesztettél, szinte semmit.
2/4 anonim válasza:
Amit két hét alatt elvesztel az kb glikogén meg durranás. Egy edzes utan visszajön
3/4 poiu válasza:
Seperc. Az abbahagyás (1-2 hét) amúgy jót tesz.
4/4 anonim válasza:
Az izommemória valójában olyan idegpályák kialakulását jelenti, amik az agy munkája nélkül is mozgatják az izmot. Pl. egy NBA játékos már annyiszor dobott büntetőt, hogy az izmaiban létrejöttek olyan kapcsolatok, amelyek miatt csukott szemmel is szinte ugyanolyan pontosan dob, mint nyitott szemmel, az izmai emlékeznek a mozdulatra. Ezt nevezzük izommemóriának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!