Testépítés, osztálykirándulás? Bővebben lent.
Figyelt kérdés
Lesz egy kétnapos osztálykirándulás és azt szeretném kérdezni, hogy hogy oldhatnám meg az evést a két nap alatt úgy, hogy a kaja elférjen kis helyen és gyorsan legyen elfogyasztható???
Előre is köszönöm az ötleteket.
2013. ápr. 16. 14:43
1/5 anonim válasza:
Ha olyan helyre mentek, akkor a legkisebb helyen a pénz fér el. Ha van alkalom rá, be tudsz vásárolni, vagy be tudsz menni egy étterembe.
2/5 A kérdező kommentje:
Igazából az a gond, hogy nagyon sok program lesz és valami gyors kajálást kéne kitalálni ami gyorsan lemegy... :D
2013. ápr. 16. 15:23
3/5 *Endii* válasza:
Én beraknék pár adag darált zab+protein kombót, az nap közben helyettesít egy kaját, ha semennyire nincs idő enni, akkor egy ilyen turmix lemehetne.
De protein szeleteket is vehetsz.
Én ha előre látom hogy lesz idő, amikor nem fogok tudni nagyon normálisan enni, mindig bedobok a táskába egy-két turmixot, cottage cheese-t, tonhalkonzervet. (teljes kiőrlésű kenyérrel finom)
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm az ötleteket, majd akkor megpróbálom ilyesmi módszerekkel megoldani. :)
2013. ápr. 16. 15:46
5/5 anonim válasza:
Nagyjából el is mondtak előttem mindent, még annyi hogy ilyen jolly joker kaja az auchanban kapható vákuum-csomagolt főtt füstölt csirkemellfilé. Egységárban a tonhalkonzerv kategóriájába esik, de ilyen alkalmakkor muszáj az okosság. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!