Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogyan működik a lépésszámláló?

Hogyan működik a lépésszámláló?

Figyelt kérdés
Hogyan számolja a megtett utat, be kell irni a lépéseim hosszát,vagy hogyan? Bocsánat ha tudatlan vagyok ilyen téren.
2013. ápr. 16. 12:21
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha be tudod írni, akkor beírod, de valamelyik csak egy átlagos lépéshosszal számol, ami persze nem mindenkinek ugyanaz, dehát ebből is van gagyibb fajtától az egészen vérprofiig, bár szerintem ennyi pénzért inkább ár GPS-eset érdemes venni, mindegy. A hagyományos lépésszámláló pedig a rázkódást figyeli és aszerint adja hozzá a lépéseket, szorozza be a távolsággal. Valamelyik különbséget tud tenni a futás és a séta között-talán a normál tempójú séta és az erőltetett menet között is.
2013. ápr. 16. 12:50
 2/3 A kérdező kommentje:
Ilyen 1500-2000ftosra gondoltam.Hogy azok vajon milyenek.
2013. ápr. 16. 12:57
 3/3 anonim ***** válasza:
Szerintem azok olcsóbbak, és csak alapfunkciók vannak benne, és mindenkinek ugyanannyit számol, kiírja a lépésszámot, a megtett utat és a kalóriát (utóbbi kettő pedig nem mindenkinek univerzális) és még egy órával (stopperrel) valamint egy hőmérővel is megfejelhetik (az óra azért gondolom alap). Erre futotta volna amikor néhány éve én akartam venni, persze azóta lehet lentebb ment az áruk. A csomagolásukra egyébként mindig rá vannak írva a funkciók.
2013. ápr. 16. 16:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!