Megéri megvenni ezt a pulzusmérő és lépésszámláló órát? Mennyire megbízható, mennyire mutat pontos értékeket? Miben különbözik drágább társaihoz képest?
Figyelt kérdés
Mi a véleményetek róla? Folyamatosan méri a pulzust vagy csak időszakosan? Így a leírás alapján pont tökéletes lenne nekem,mert van rajta minden amire szükségem van: pulzusmérő(hogy a zsírégető tartományban maradjak),kalóriamérő,méri a leadott zsírt,lépésszámláló,mellpánt stb.
Vagy esetleg tudtok ajánlani valami mást?
Nem horror árakra gondolok,mert találtam jócskán 100ezer feletti órákat is,nem is tudom ezek mivel lehetnek jobbak. Ha verseny szerűen csinálnám akkor rááldoznék többet,de mivel csak hobby szinten kellene max egy huszast költenék rá...
2011. dec. 26. 14:27
1/2 anonim válasza:
Véleményem szerint teljesen felesleges ezek a cuccok. A pulzusodat Te magad is egyszerűen megtudod mérni (ütő érre teszed a kezed, megszámolod 10mp alatt mennyit lüktet és beszorzod hattal), ráadásul ahány készülék, annyi féle elégetett kalória értéket mutat, szerintem egyik sem 100%-ig megbízható. Nekem a biciklin a kilóméter óra tud elégetett kalóriát mérni, de folyamatosan hülyeségeket mutat, még amikor tekerek mint az örült, akkor is annyit mutat mintha csak egy kiadósat sétáltam volna.
2/2 anonim válasza:
igen sztem is,mondjuk sprintelés közben a legpraktikusabb a saját mérés-szorzás-osztás...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!