Milyen gyakorlatokat végezzek a formás fenékért?
Figyelt kérdés
Olyan kellene,ami csak a feneket izmosítja,a combot nem,a combom már elég izmos.A fenekem sem lapos,csak kerekebbet szeretnék:) 167 cm vagyok és 52 kg2013. ápr. 6. 21:29
2/7 A kérdező kommentje:
hallod,ez meg vicces volt:)
2013. ápr. 6. 21:43
3/7 anonim válasza:
Szerinted miért van olyan jó segge a dekoratív csajoknak?:) A férfiaknak köszönhetik:D
4/7 anonim válasza:
5/7 anonim válasza:
Állsz, 10x össze húzod, szorítod, kiengeded. Aztán 10mpig szorítva tartod. Majd előröl.. Nekem bejött. :)
6/7 A kérdező kommentje:
első,akkor nekem soha nem lesz szép popsim,ugyanis én nem engedem hogy valami jöttment markolássza:) de haha,azért megnevettettél:D többieknek nagyon köszönöm:)
2013. ápr. 6. 21:57
7/7 anonim válasza:
Nem kell hozzá jöttmentnek lenni:D
A kitörés és lépcsőzés is jó gyakorlat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!