Boxzsákot csak boxkesztyűvek kell ütni vagy lehet anélkül is?
Figyelt kérdés
Vettem a napokban egy műbőr boxzsákot, de ehhez nem járt kesztyű, vagy lehet kesztyű nélkül is ütögetni?
Válaszokat előre is köszönöm szépen!
2013. ápr. 4. 20:42
1/4 Mészáros Benjamin válasza:
Hello!Lehet kesztyű nélkül ütni,de nem ajánlatos mivel hamarabb úgymond hazavágod a zsákot,emellett kesztyűben kényelmesebb is mivel hosszabb távon nem sebesedik fel a kezed.Ha mégis puszta kézzel szeretnéd ütni,mindenképpen szerezz be bandázst.A kesztyűhöz gondolom tudod hogy alap mivel 1 nem izzad bele a kesztyűbe a kezed és így nem lesz vizes a kesztyű belseje,és így nemkell folyton szárítgatnod 2 a kezed se lesz büdös ha leveszed a kesztyűt.Én a te helyedben beszereznék egy kesztyűt. Reméllem tudtam valamelyest segìtteni :)
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, akkor veszek kesztyűt hozzá.
2013. ápr. 4. 20:58
3/4 anonim válasza:
szerintem az első elég szépen kifejtette,hogy a bandázs a lényeg.
stabilizálja a csuklód,védi az ízületet és szívja a nedvességet.
kiment csuklóval és kézízületi gyulladással meg rúghatod max.
szóval kell bandázs és rá a kesztyű.
meg persze ha nem tudsz ütni,akkor alapból nem is kellene csinálni,mert berögzül a hibás kivitel és azt kijavítani nagyon kemény meló,de ez már a te döntésed.
4/4 Mészáros Benjamin válasza:
Első vagyok.Én is ajánlanám,hogy ha valamelyik haverod űz valamilyen küzdősportot akkor hívd el magatokhoz és kérd meg,hogy mutassa meg mi a helyes technika,mivel ahogy az előttem levő is leírta a rossz technikával nem mész semmire.Ha nincs haverod aki valami ilyesmi sportot űz akkor biztos van a környéketeken valami hely ahol küzdősportot taníttanak.Ja és még egy tipp :) Ha szeretnéd rúgni is a zsákot akkor azt egyenes lábbal lefeszìtett lábfejjel és behúzott lábujjakkal tedd.Így tudod minimalizálni annak a veszélyét hogy neadj isten rosszul rúgnál és eltörne a lábad/lábujjad.És ha szeretnéd azt hogy nagyobbat üss akkor szerezz be egy rudat id amin felhúzóckodhatsz vagy ha nincs annyi pénzed akkor naponta olyan 50 fekvő sokat segithet. Bocs hogy ennyit irtam,de beindultam.Ha valami egyég kérdésed lenne akkor bátran írj :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!