Boxzsákot, hogy akasszam fel a plafonra, ha nem tudom, hogy hol van a betongerenda? Ti ajánljátok otthonra a boxzsákot gyakorolni?
Figyelt kérdés
Vettem egy kb 60kg-os zsákot elég méltányos áron, szeretném használni de nem tudom,hogy hogyan tudnám fixálni a plafonra mert nem tudom,hogy hol bírja meg.2013. márc. 3. 15:18
2/3 Boxzsák készítő Zoli válasza:
Tisztelt...
Boxzsákokat készítek bőrből és műbőrből.
Én mindig szoktam plafon rögzítőt adni hozzá 15x15cm vaslap karikával, négy tiplivel, csavarral.
Láncot is forgóval, és bőr zsákoló kesztyűt is, tudok adni.
Képeket oldalamon megtalálód:
facebook: champion bőr boxzsák.
3/3 anonim válasza:
Most kérdezte pont ezt tőlem egy ismerősöm. Az edzőtermekben sem a csillár helyén lóg, mint azt sokan gondolják. 60 kg azért az súly.Az előző válaszadó helyesen írta, hogy kell hozzá egy 15X15-ös adapter ami majd megtartja a zsákot. Villanyszerelési, vagy gipszkartonos boltban az eladóval konzultálva ki tudod választani a megfelelő tiplit és csavart, ami a te mennyezetedbe is megfelelő lesz. Ami még szerintem fontos, hogy milyen hosszú a lánc, amikor felakasztod a zsákot. Ha rúgni is akarod, akkor a földtől 40 cm-re kell lennie az aljának. ha csak ütöd, akkor is legalább a derekadig érjen, mert összevissza fog repkedni, főleg akkor ha kezdő vagy. ( ha nem akkor bocs. )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!