Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mit kell tenni ahhoz, hogy...

Mit kell tenni ahhoz, hogy eres legyen a kezed?

Figyelt kérdés
Mit kell tenni ahhoz, hogy eres legyen a kezed? Sokszor van olyan, hogy teljesem kidudorodnak az egész alkaromon, meg a bicepszemen az ereim. Mitől lesz ez?
2009. szept. 20. 22:30
 1/6 anonim ***** válasza:
A megerőltetéstől van, a vékonyabb alkatúaknál általában(!). Mondjuk ha hirtelen nagy súlyt kezd emelni valaki meg hasonlóktól
2009. szept. 20. 23:07
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
ez genetika. nálam meg se kell feszíteni, el se kell szorítani, úgy ahogy van, tudnak vért venni, infúziót bekötni, drogot belőni, akármit. szabad szemmel látszik. :)
2009. szept. 21. 00:59
 3/6 anonim válasza:

nekem eres :D kb 1 éve edzek 31 -es e kezem feszítve és a bicepszet 13 kg-al csinálom de kb 3 hónap gyúrás után jött ki a az ér

15/f

2009. szept. 21. 22:06
 4/6 anonim válasza:
csak az utolsóra ne hallgass!:D amúgy semmit nem tudsz tenni, Te ilyen vagy, így kell elfogadod magad(nem mintha számítana, hogy eres e a karod :D )
2009. szept. 22. 20:51
 5/6 anonim válasza:

22:06 figy amugy sztem sem számít h. eres...

sok csajnak nemis teccik...

meg neis akard h. eres legyen mer nekem az de sztem nem olyan jó h. kilátszik..

de ha mindenképpen akarod h. az legyen akkar egyszerüen durrantsd be mindig a kezed ha edzeni jársz (bár ez nem tosz olyan jót az izomnak de az ér kifog látszani elvileg

2009. szept. 23. 21:33
 6/6 anonim válasza:
100%

Nem csak az emeléstől, a megerőltetéstől és a súlyzózástól lesz "eres" a karod. Ha lefelé lógatod pár percig a kezeidet,úgy hogy a törzsed a lábaiddal 90°-ot zár be(vagyis mondjuk állsz egy asztal mellett,és a fejedet ráteszed az asztalra,a kezeidet lfelé lógatod),akkor a vér oda fog menni,és így kidudorodnak :)

Ha még pumpálod is bele,úgy, hogy az öklödet ki-be nyitogatod,talán hamarabb látszik.

2010. júl. 9. 23:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!