Internetről lehet valahogy kardforgatást tanulni?
milyen kardforgatásra gondoltál?középkori,ókori,újkori?európai, távol keleti,arab?nem mindegy.egyébként a youtubon sok hülyeség fenn van szóval nem kell elhinni ami ott van.
amikor eldöntötted melyik kort és melyik helyet akarod megismerni írj nekem üzenetet
#1; mi ez a baromság? :D
Sem "formálisan" sem "alkalmazott" kardforgatást nem lehet interneten megtanulni. Oktatóra van szükség, aki megmondja mit csinálsz rosszul.
#1 vagyok.
Az a "baromság" tökéletes példázata annak, miféle profizmus sajátítható el akár csak internetes tanulással!
Természetesen a kedves kérdező kedvéért linkeltem be, hogy a videóban szereplő úriember hatalmas tudásából szippanthasson magába egy keveset :)
Én írtam, harcművészetekben vannak fegyveres formagyakorlatok. Ezeket lehet tanulni internetről, nem kell alábecsülni egy embert, képes bizonyos idő alatt egy Taichi formát megtanulni videó alapján. Ezt nevezem formálisnak.
Gyakorlatban az első késhasználó megélhetési bűnöző meg fogja ölni egy 8 centissel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!