Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Nem visszataszító az ilyen...

Nem visszataszító az ilyen eset? (lent)

Figyelt kérdés
15 éves lány vagyok,egy hete járok konditerembe edzeni,és minden nap úgy kiedzem magam és úgy kiizzadok hogy a pólómon megjelenik a hónalj résznél izzadság folt.És amikor súlyzózok vagy ilyesmi,látszódik.Mit csináljak,hogy küszöböljem ezt ki?
2013. ápr. 3. 20:30
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem visszataszító, legalább látni is az akaratot meg hogy keményen dolgoztál:) viszont mi a célod? Izomtömeget növelni vagy súlyt leadni(szálkásítani)?

A minden nap nem túl kedvező pláne ha tényleg komolyan edzel mert egyrészt hagyni kell időt a regenerálódásra, másrészt könnyen túledzettséghez vezethet ami nagyon nem kellemes dolog.

2013. ápr. 4. 16:06
 12/14 anonim ***** válasza:
Nekem tetszik ha egy lány megizzad sportolás közbe :D!Jobb mint amelyik evés közbe alig kap levegőt :) vagy a net előtt lóg egész nap.
2013. ápr. 4. 16:09
 13/14 A kérdező kommentje:
11.tömeget növelek.
2013. ápr. 4. 18:57
 14/14 anonim válasza:

én ugyan nem terembe járok hanem harc művészkedek de egy egy verseny felkészítő után csavarni tudtam az egész ruhából a vizet :) még a gatyámból is konkrétan mintha zuhany alatt lettem volna :)

nincs azzal gond akinek nem tetszik annak mond meg hogy bekaphatja a bal bokádat :)

2013. ápr. 6. 22:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!