Nem értem miért mondják az emberek, hogy a pankráció nézésnek semmi értelme?
Figyelt kérdés
Mert gondolom ilyen Éjjel nappal budapestet, jóban rosszbant meg barátok között több értelme van nézni(k*baszott nagy iróniával mondom ezt ha valakinek nem esne le:DDD)
Ti mit gondoltok?
2013. ápr. 3. 19:48
11/14 anonim válasza:
Nézz MMA-t mérföldekkel jobb.
Az is érdekes, hogy az olimpiai birkózás(ok)ban is hasonló a cél és semmi azonosságot nem látszat a cél elérése felé.
12/14 anonim válasza:
Nem tudom miért javasolgatják ennyire az MMA-t. Az is egy bunda műsor, csak kicsit véresebb és kevésbé látványos.
Kapásból első youtube találat: http://www.youtube.com/watch?v=vRfotM1os6Q
Ha ezt tényleg komolyan csinálta volna a néger, ott törik ki a nyaka szegény csávónak és a halottas kocsi viszi el.
13/14 anonim válasza:
Egyébként a két műsor totál ugyan annak a célközönségnek készül, nem tudom, hogy miért tetszik az egyiknek ez, és a másik meg nem.
14/14 anonim válasza:
Szórakoztatás az egész... Szerintem nagyon jó dolog a pankráció, persze az MMA jobb legalábbis ha jó meccs van, mert mma ben is sok borzasztó sz@r meccset látni (pl. Batista meccse ...) Ennyi erővel minek néz az ember filmet? Az is kamu és a bunyós filmek is ugyanúgy kamuk mint a pankráció csak a pankra sokkal látványosabb és szórakoztatóbb pl. egy WWF adás mondjuk a 90 es évek végéből... Persze a mai wwe -t nem szabad nézni, mert az borzasztóan lejáratja a pankrációt az unalmas gyagyi sz@r adásokkal, de pár évvel ezelőtt min. kb 5 éve ezerszer jobb adások voltak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!