A bicepszem 'magassága' már jó, de széltében vaskosítanám. Hogyan lehet?
Figyelt kérdés
Tudom, eléggé hülyén írtam le, de nem tudom jobban :DD
tehát ha pl nyugalomban, törzsed mellett van a karod, és azt a részét erősíteném, ami befele, a törzs felé néz.
Azt hogy lehet?
És amúgy annak mi a neve? Vagy a bicepszhez/tricepszhez tartozik?
2013. ápr. 1. 22:20
1/3 anonim válasza:
nemtudom mire gondolsz,deha a bicepsz alsó részére ,akkor arra a scott pados bicepszezést csinálják,deha ugymond szélesebbé akarod tenni a bicepszed akkor kétkezes bicepszezésnél szélesebb fogd a rudat,az belső bicepszet terheli meg jobban,de azért nagyon nagy változást neremélj,mert nemtudod megváltoztatni az izom formáját
2/3 A kérdező kommentje:
köszi :)
persze, nem 20 centi szélesre akarom :D
csak így olyan hülyén néz ki, hogy magas a bicepsz, de tökre lapos, főleg ha jól befeszítem
2013. ápr. 1. 22:38
3/3 eszkobaR válasza:
Azért néz ki úgy a karod,mert még nincs rajta elég tömeg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!