Kinek mit hatott az insanity edzés?
Figyelt kérdés
Elkezdtem ezt az insanityt, és azon tanakodom, hogy hatni fog-e az izmaimra is. 63 napos edzésprogram, és azoktól kérdem akik végig csinálták. Csak az állóképesség javul, vagy meglátszik az izmokon, a testen is? Vagy valaki fogyott vele? Tapasztalatokat légyszi! :)2013. ápr. 1. 19:19
1/1 anonim válasza:
Szia. Én nekem már csak 2 hét van hátra. Mellette járok kondizni is heti 3 alkalommal. Én imádom szerintem fantasztikus, első sorban kitartást és állóképességet nagyon jól fejleszt, elég jól fogyaszt (már ha valakinek ez a célja) nekem pl nem, viszont híztam 2 kilót ami nem tűnhet soknak, de nekem amúgy nagyon nehéz a hízás. Erőbe is sokat fejleszt szerintem, mert hiába van állóképességed ha nem tudsz 20 fekvőtámasznál többet. Az első hónap (vissza gondolva) könnyű, viszont a 2. na hát még mindig elképedek magamtól mindennap hogy megtudom csinálni, ez már fejben dől el. :) Itt a fit test-em mennyit fejlődtem azóta. Sok szerencsét és DIG DEEPER! Ha kell segítség vagy ilyesmi, akkor szívesen várom üzenetedet.
19/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!