Nekem mért nincs hosszú végigfutó ér a bicepszemen?
Figyelt kérdés
Egy csomó haveromnak ismerősömnek van nekem meg nincs, pedig jo lenne mer nekem nagyon tetszik az olyan, ha sokat gyúrnék kilátszana vagy mitől függ?2009. szept. 19. 19:12
1/8 anonim válasza:
Természetesen gyúrás, cingáron csak a csontok látszanak és persze nem mellékes,hogy mennyire vagy szálkás. Én pl 30kilóval bicepszezek és nekem se látszik az a nagy ér, de alakja már van és az nekem már elég.
Kezdő vagy és csak a kifogások? Állj fel fogd meg a széket amin ülsz és 4*12. Persze csak nem kivitelezhető a konditerem vagy nem tudsz venni súlyt. Csak bicepszre én tuti nem járnék föl. Ha nem vagy kezdő akkor sorry, nem derül ki a kérdésből.
2/8 anonim válasza:
azért nincsen mert túl sok zsír van rajtad.
3/8 A kérdező kommentje:
ja de 68kiló 186centi szerintem nem zsíros
2009. szept. 19. 22:07
4/8 anonim válasza:
nem feltétlen. Nem a kiló számít hanem ha türköbe nézel mit látsz. Lehet valaki 60 kilósan is zsíros ha nincs rajta izom. És mivel én is ennyi kiló vagyok mint te, 3 éve edzek és baszott nagy ér van a karomon, ezért 99,9% hogy neked amiatt nincs mert zsíros vagy! Nem baj ez, le kell diétázni és kész.
5/8 anonim válasza:
186centisen és 68kilóval had ne diétázzon már
6/8 A kérdező kommentje:
na ja:D
2009. szept. 20. 19:23
7/8 anonim válasza:
szerintem valami olyat csinalsz a kezeddel dolgozol vagy ilyesmi igy megszokta a karod a terhelest es mar jobban birja a terhelest szteem...de ezt embere valogatja
8/8 anonim válasza:
lehet hogy másik fajta az ered nem hosszú egyenes hanem összevissza mint a folyó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!