Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mi van, ha használok tömegnöve...

Mi van, ha használok tömegnövelőt, de nem gyúrok?

Figyelt kérdés
2009. szept. 19. 18:46
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Elhízol.
2009. szept. 19. 18:49
 2/11 anonim ***** válasza:

....és hamar elfogy a pénzed.

Feleslegesen.

2009. szept. 20. 12:46
 3/11 anonim ***** válasza:
ettöl sajnos nem áll meg az elhülyülésed.forduljon orvoshoz.
2010. márc. 27. 12:51
 4/11 A kérdező kommentje:
Jajj, ezt bírom! Amikor ilyen gyúrós témában felteszek egy kérdést, mindenki nagyon kemény. Gondolom qurva nagy karotok lehet, bár eszetek nem sok! Kemény, kemény a nyolc általános barátaim! Így nagy a mellény gondolom barátaim!
2010. márc. 27. 14:21
 5/11 anonim válasza:
Hogy mi van akkor? Hát akkor egy s*ggfej vagy.
2010. ápr. 3. 15:00
 6/11 anonim válasza:

Én "gyúrok" egy jó ideje

16 vagyok,186cm és 90kg.Normális,karcsú csipőm van.43-as karom.1 éve csinálom.

Szedtem 3 doboz Volumass 35-öt,de szerintem mind hiába.Egy rendes étkezéssel többre mész.

Ha nem gyúrsz akkor feleslegesen kidobozz pénz...ettől nem lesz izmod....ez csak könnyed széndhidrátok és fehérjék keveréke..

2010. máj. 5. 21:14
 7/11 anonim ***** válasza:

"A kérdező kommentje:

Jajj, ezt bírom! Amikor ilyen gyúrós témában felteszek egy kérdést, mindenki nagyon kemény. Gondolom qurva nagy karotok lehet, bár eszetek nem sok! Kemény, kemény a nyolc általános barátaim! Így nagy a mellény gondolom barátaim!"

Mit bírsz?

Te csinálsz hülyét magadból ha ilyet kérdezel..

A tömegnövelő szénhidrátból és fehérjéből áll (meg még sok egyéb cuccból). Ha eszed de nem sportolsz akkor elhízol. Mondhatnánk azt, hogy izmosodsz tőle, és akkor örülnél.. de minek ha nem így van?

2010. aug. 1. 20:37
 8/11 anonim ***** válasza:
Bocs az offért, de én is vmi ilyesmit akartam kérdezni. Mert 20 évesen vagyok 55 kg, nem izmosodni szeretnék, csak hízni egy kicsit. Akkor hízhatok tőle gyúrás nélkül is? (most nekem mind1 hogy amit felszedek nem izom lesz)
2010. szept. 2. 10:04
 9/11 anonim ***** válasza:
hízhatsz tőle igen. De lényegében az csak fehérje, meg szénhidrát (dextóz, maltodextrin). Olcsóbban kijössz ha mondjuk veszel ilyen cukrokat.
2010. szept. 2. 15:38
 10/11 anonim válasza:
Én is hízni szeretnék.. milyet tanácsoltok, melyiket? Ha abbahagyja az ember a kívánt/elért súlynál és nem szedi vissza esik a régi súlyra? Vagy fenn lehet tartani másféleképpen utána hogy ne fogyjak le?
2010. szept. 22. 17:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!