Ezzel lesz izmos hasizmom?
Figyelt kérdés
Ha minden 2. Nap haspréselek 100-at 40 kg-mal vagy többel magamon az elég lenne a hasizmok megdolgoztatására?
A jelenlegi problémám hogy nagyon kicsi a hasizmom. Tudom hogy a testzsirtol függ hogy látszik e de akkoris.
2013. márc. 26. 19:06
1/5 anonim válasza:
hát az a 40kg teljesen felesleges oda,
lábemelés, hasprés, és rengeteg más gyakorlat van hasizomra, ne csak 1et erőltess, hanem csinálj mindből egy keveset, és mellette rakd rendbe a táplálkozásodat, mert az izomnövekedés is a kaján múlik.
2/5 A kérdező kommentje:
Taplalkozas megvan. Kell oda a 40 kg mert egyébként sz*rt se ér. Trx-eztem egy időben és azt értem el vele hogy g*ci erős törzsem van. Nem izmos hanem erős
2013. márc. 26. 19:15
3/5 anonim válasza:
és 40 kiló tárcsát hogy teszel a hasadra amúgy?
10 kilós tárcsa bőven elég,és heti 2 edzés is,nem kell minden másnap.
4/5 A kérdező kommentje:
A mellaksomra rakom és úgy tartom. Raknék én 10-et ha megérezném :D egy ilyen ha jol tudom pont 40 kg [link]
2013. márc. 26. 19:45
5/5 anonim válasza:
igen *mellkasra,rosszul írtam.
jó ez a zsákos edzés,láttam már ilyet,akkor hajrá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!