Most ez komoly 15 nap alatt elérhető?
Figyelt kérdés
Kb a test alkat hasonló mint az övé kezdéskor.
http://www.youtube.com/watch?v=vGnAQqlrKoE
2013. márc. 22. 18:01
1/10 A kérdező kommentje:
15*hét
2013. márc. 22. 18:03
2/10 dirtboy válasza:
ez nem naturál volt mert mintha nem csak szálkásodott volna de nagyobbak is lettek az izmai kicsit,ez pedig naturálon nem igen lehetséges főleg nem 15 nap alatt.
3/10 A kérdező kommentje:
nem 15nap elírtam 15hét.
2013. márc. 22. 18:07
4/10 dirtboy válasza:
ja hogy hét,na úgy már más kicsit,ha előtte kicsit tömegel kb 8 hetet akkor felszedhet egy kevés izmot /kb 2kilót/ aztán meg a maradék 7 hétben meg leszálkásíthat.
így akár igaz is lehet a történet simán.
5/10 anonim válasza:
szerintem eleve jó formában lehetett, és csak leszálkásított... fogyni és izmot építeni egyszerre nem lehet, úgyhogy valószínűleg egy ilyen fél kamu az egész:)
6/10 A kérdező kommentje:
gondolom rendesen evett
2013. márc. 22. 18:09
7/10 anonim válasza:
1.5 éve növesztem a szakállamat, ennek a fickónak a 10. héten még nincs semmi, a 15. héten pedig már 2 hónapos fazonra nyírt szép egyenletes lenne? szerintem ilyen nincs:P
8/10 anonim válasza:
előtte nem edzett
elkezdett és izmosodott
az elején kalóriaminuszban is izmosodhatsz
9/10 anonim válasza:
persze persze... de a szakállad nem fogy így nőni, hacsak nem erős fekete típus vagy, de ő nem az...
10/10 dirtboy válasza:
ezzel a szakállas változással olyan a videó mintha azt szemléltetné hogy ha rendesen edzel akkor megborotválkozni sincs időd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!