Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Szülés utáni megereszkedett...

Szülés utáni megereszkedett hasra milyen sportot ajánlotok? Esetleg olyan van ami a megereszkedett bőrön (strián) is tud segíteni?

Figyelt kérdés
4 hete szültem, még nem húzódott vissza teljesen a hasam. Nagyon lóg az egész de szeretnék minnél hamarabb neki állni az edzésnek. Gondoltam Rubint Rékára meg Béres Alexandrára. Vélemények?
2013. márc. 21. 19:32
 1/5 anonim ***** válasza:
a stria nem megereszkedett bőr, hanem bőrrepedés, és arra nincs kés nélküli orvosság.
2013. márc. 21. 19:35
 2/5 A kérdező kommentje:
Igen bőrrepedés. De van neked olyanod? Tudod, hogy milyen a tapintása? Olyan mint az elhalt bőr. Más testrészen nem okoz megereszkedést, de a hason nagyon. Túlságosan szét van repedve. Nem vastag csíkok, hanem több 100 vékonyabb..
2013. márc. 21. 19:48
 3/5 anonim ***** válasza:
testépítés a hobbim, az elején nem figyeltem a megelôzésre, a hónajam, a bicepszem környéke, a combom belsõ fele telw van striákkal, már kupróbáltam rá minden csodagyógyszert kenõcsöt, de mivel ezek hegek természetesen semmi nem használt, idõvel elhalványodik és csak az fogja látni, aki tudja, hogy ott van, vagy spórolhatsz és pár százezerért átszabják, de olyan mint volt, már sosem lesz sajnos.
2013. márc. 22. 09:40
 4/5 A kérdező kommentje:
Tudom, màr sok éve van nekem is. De a terhesség alatt a hasamra is jött és itt elég rossz. Máshol nem zavar. :(
2013. márc. 22. 10:02
 5/5 anonim válasza:

A terhességi csíkokra nagyon jó a reconstria. Én is használtam, mert a babám elég nagy volt és az utolsó 2 hétben eléggé megrepedt a bőröm.

A bőrödet szerintem sem Rubint Réka, sem Béres Alexandra nem fogja helyretenni. :(

2013. márc. 26. 13:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!