Megbízható ez a fehérje?
Annyira bizonygatják hogy ők korrektek, és ezért meg ezért ilyen olcsó, hogy én már ezért kezdek gyanakodni.
Használta már valaki ezt a terméket?
én is úgy látom ahogy te,túlságosan bizonygatják hogy ez mekkora jó és megbízható,az ilyen gyanús.
sajnos nem ismerem a termékeit szóval nem tudok neked mondani rá semmi konkrétat.
szerintem ha biztosra akarsz menni akkor maradj a myproteinnél,az még olcsóbb is mint ez.
Nem tűnik jónak és még nem is ismert, sőt nem is olyan olcsó!
Ha a legjobbat akarod, de olcsón, akkor VPX Syngex-et vegyél. Kilója 4300 Ft.
Háát... ez kicsit kétélű dolog, mert ha meg nem bizonygatnák, akkor azt lehetne rájuk fogni, hogy nem is törődnek a megbízhatósággal, a hallgatásuk előrevetíti, hogy kamu, mivel ismeretlen, szóval akárhogy lehet ezt csűrni-csavarni. A tulaj úgy döntött, ő így ír, de hogy most megpróbáljuk kitalálni, hogy mit gondolt, miközben megpróbálta kitalálni, hogy a vásárlók mit gondolnak arról, hogy ő megpróbálja kitalálni mit gondol meg satöbbi :D Játékelmélet. Ott meg nem lehet így dönteni.
Meg kell vizsgálni, simán lehet jó is, meg kamu is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!