Szerintetek mit tegyek, hogyan növelhetnék nagyobb izmokat?
hülyeség hogy neki se állj.
azt viszont nem értem hogy ha izmot akarsz építeni akkor minek mentél át súlyzós edzésről a fegyencedzésre.
a fegyencedzéssel sosem leszel olyan izmos,elve nem is izomépítésről szól a fegyenc.
nekem az a véleményem erről, hogy túl van reagálva ez a testalkatosdi. az emberek olyan mértékben nem különböznek egymástól, hogy az egyik alig tudna izmot építeni, a másik 2 szelet csirkétől izomhegyeket növesztene.
valamennyit nyilván számít a genetika, de annyit közel sem, hogy ne legyél képes izmot építeni. manapság mindenki szeret a genetikával érvelni, pl. szteroidos gyerek nem a koxtól nőtt meg, hanem a genetikája kiváló, az senkit nem zavar, hogy a koxolás előtt 60 kilót nyomott vasággyal. Vagy a kövér emberek imádnak anyagcserére hivatkozni, holott az étrendjük minden embernél elhízáshoz vezetne. Ha egy ember megfelelő fehérjét visz be, kiszámolja a szénhidrát, zsír és ásványi anyag/vitamin szükségletét, akkor súlyzós edzés mellett mindenképp fejlődni fog. Ez alól nincs kivétel és olyanok biztosan nincsenek, akik ne fejlődnének, ott valamit csúnyán elront a delikvens.
így van de ha van otthon megfelelő felszerelésed akkor az is jó lesz.
/gondolom nincs csak azért írtam hogy tiszta legyen hogy nem az edzőtermen van a hangsúly hanem a súlyzós edzésen/
csináld a P90X-et 2 súlyzó kell hozzá meg egy húzódzkodó, 1 évig csinálod, aztán mehetsz terembe. És neked több szénhidrátot kéne enni mint az 5g/testsúly kg
nézz utána a dolgoknak...
body.builder.hu-n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!