60 kg-s férfi elérhet úgy 75-80kg-t hogy nem kövér lesz hanem kigyúrt? Lehetséges?
Figyelt kérdés
171cm,61kg vagyok és legalább 15-20kgt felszeretnék szedni!19vagyok és zavaróan gyerekes a testem!Nagyon vékony alkatú vagyok a csuklóm és a derekam eszméletlen keskeny,vékony!Alig van vádlim pedig régóta sportolok (labdajátékok)!Elég ha elkezdek mindennap csirkét pulykát halat enni?Vagy mit szedjek,tömegnövelő?Meg persze heti 3-4gyúrás is kellene!Nem akarok egy testépítő bajnok lenni nem ez a cél kb. egy ilyen vagyok most picit vastagabb [link] és ilyet [link] Nem kockahast akarok hanem felszedni 15-20kgt nagyobb bicepszet vastagabb emberesebb testet!Mit tegyek még?2013. márc. 17. 01:33
1/2 anonim válasza:
Amire szerintem elsosorban figyelned kell az a helyes etrend ,kiegesztiok es edzesterv kialakitasa . Es a kitartas persze . A vekony testalkatu embereknek borzasztoan nehez a tomegnoveles de kitartassal es jo hozzaallassal at lehet torni ezt . Tomegnoveloket szerintem neked talaltak ki magas feherje es szenhidrat tartalommal , plusz egy kis kreatin melle es szerintem igy kezdetnek jo lesz . Mindig olyan intenzitasu legyen az edzesed amihez a tested nincs hozzaszokva , es reagalnia kelljen ra . Minden edzesen hozd ki a maximumot utana pedig az etkezese es a pihenese a foszerep . Az izmok alvas kozben epulnek szoval 8 ora alvas az meglegyen . A helyes edzesi technikakat el tudod sajatitani itt : [link]
2/2 anonim válasza:
nagy fába vágtad a fejszéd
sztem itt is lehet kérdezgetni, de a legjobb ha odamész a teremben az edzőhöz, vagy vmi helyi "szakihoz" ls majd az felvilágosít esetleg mutat gyakorlatokat, tápszert stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!