Dohányzás és izomnövekedés? (többi lent)
Miért, mi olyan hihetetlen abban?
Ennek van egy másik aspektusa is, az anyagiak: nem tudom, pontosan mennyi egy doboz cigi most, olyan 6-800 ft-ra saccolom, és ez havi szinten 20ezer forint körül mozog, és ugye a mai magyar átlagemberre pont nem jellemző, hogy dúskál a pénzben, így könnyen lehet, hogy emiatt a költekezés miatt nem tudja tökéletesen rendberakni az étrendjét és a kiegeket, így közvetett módon (is) akadályoz.
Köszönöm az értelmes válaszokat!
Értem, akkor a tápanyag nem jut el normálisan az izmokba. Esetleg valami kiegészítő ami javítja a vérkeringést cigi mellett, pl nitro, vagy ilyesmi , tudsz javasolni?
Nos én töltöm a cigit szval 4000 ft havi kiadás van rá, mellette creatint és fehérjét tudok venni. Most akarok újrakezdeni eddzeni, de meló mellett nem tom mennyi erőm lesz plussz 8 óra alvás is nehezen jön össze. Esetleg valaki megtudná kb-ra mondani hogy ezek a zavaró tényezők hány százalékban hátráltatnak izomnövekedésben(cigi, kevés alvás, gyári meló, ülő és álló egyaránt, 3 műszak) Osztott edzés heti 3, minden izomcsoport egyszer eddzve, creatin és fehérje, munkahelyi kaja.
Am miért érdekes hogy egy 20 éves nő izmot szeretne? Ez a magyar mentalitás istenemm. Igen létezik ilyen, tudom "elvetendő" de ha így szeretnék kinézni, erős szeretnék lenni akkor gondolhatnak rólam bármit az emberek, én nem fogom megjátszani magam, csak azért mert az elvárt egy nőnél hogy egyszálbél, erőtlen, madárcsontú, nyüzüge legyen. Nehogy erősebb legyen má mint a pasija mi? :D Férfi büszkeség, de azért megértem.:)
"Esetleg valami kiegészítő ami javítja a vérkeringést cigi mellett, pl nitro, vagy ilyesmi , tudsz javasolni?"
Én tudok egy tuti módszert:Nem kell dohányozni.
Egyébként fokhagyma,zöld árpa por,c-vitamin,ezek segíthetnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!