Segítség! Valaki tud hatátos tornavideót?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Most az alakom eléggé formátlan..
Nem vagyok megelégedve a testemmel!
Persze, nem vagyok kövér, de vékony sem..
Nem tudtok ajánlani pár erős tornavideót? Ami 1 hónapon belül nagyon sokat változtatna is.. Amikor a középsuliba megyek egy nagyon szép, vékony és formás alakot szeretnék magamnak. Mellette pedig ügyelnék az étrendemre is.. Bármilyen videó jöhet, egy héten 3szor csinálnám meg.
2013. márc. 12. 09:25
2/7 A kérdező kommentje:
Köszi, ez mennyire hatásos?
Tudnál küldeni linket, vagy ahol online-n megtudnám nézni?
2013. márc. 12. 09:29
3/7 anonim válasza:
Youtube-on fent van, de nem javaslom, mert úgyse fogod bírni, sokkal könnyebbel kell kezdeni, az meg felejtős, hogy pár hónap alatt majd úgy fogsz kinézni mint Cindy Crawford.
4/7 anonim válasza:
csináld Insanity előtt jillian michaels 30 day shred videóját. 30 napos program, fent van youtube-on. 10 napig kell csinálnod a level 1-et, 10 napig a level2-őt, 10 napig a level3-at. Mellette egészségesen táplálkozol, elég szép eredményeket ígér 30 nap alatt. Én csak 10 napig csináltam, kíváncsiságból próbáltam ki, és tényleg hatásos. Könnyebb is, mint az Insanity.
5/7 A kérdező kommentje:
Gondoltam, hogy pár hónap alatt nem úgy fogok kinézni mint Cindy Crawford. Csak akarok egy picit formásodni, de hatásosan.. ;)
Utolsó válaszolónak pedig köszönöm, elkezdtem a level 1-et. :))
2013. márc. 12. 12:36
6/7 anonim válasza:
Szia!
Erős tornavideót kértél, ezért javasoltam az Insanity-t, valóban brutál :)
7/7 A kérdező kommentje:
Köszi... tényleg az XD
2013. márc. 13. 16:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!