Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Segítség! Valaki tud hatátos...

Segítség! Valaki tud hatátos tornavideót?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Most az alakom eléggé formátlan..

Nem vagyok megelégedve a testemmel!

Persze, nem vagyok kövér, de vékony sem..

Nem tudtok ajánlani pár erős tornavideót? Ami 1 hónapon belül nagyon sokat változtatna is.. Amikor a középsuliba megyek egy nagyon szép, vékony és formás alakot szeretnék magamnak. Mellette pedig ügyelnék az étrendemre is.. Bármilyen videó jöhet, egy héten 3szor csinálnám meg.

2013. márc. 12. 09:25
 1/7 anonim ***** válasza:
Shaun T - Insanity
2013. márc. 12. 09:26
 2/7 A kérdező kommentje:

Köszi, ez mennyire hatásos?

Tudnál küldeni linket, vagy ahol online-n megtudnám nézni?

2013. márc. 12. 09:29
 3/7 anonim ***** válasza:
Youtube-on fent van, de nem javaslom, mert úgyse fogod bírni, sokkal könnyebbel kell kezdeni, az meg felejtős, hogy pár hónap alatt majd úgy fogsz kinézni mint Cindy Crawford.
2013. márc. 12. 11:56
 4/7 anonim ***** válasza:
csináld Insanity előtt jillian michaels 30 day shred videóját. 30 napos program, fent van youtube-on. 10 napig kell csinálnod a level 1-et, 10 napig a level2-őt, 10 napig a level3-at. Mellette egészségesen táplálkozol, elég szép eredményeket ígér 30 nap alatt. Én csak 10 napig csináltam, kíváncsiságból próbáltam ki, és tényleg hatásos. Könnyebb is, mint az Insanity.
2013. márc. 12. 12:11
 5/7 A kérdező kommentje:

Gondoltam, hogy pár hónap alatt nem úgy fogok kinézni mint Cindy Crawford. Csak akarok egy picit formásodni, de hatásosan.. ;)

Utolsó válaszolónak pedig köszönöm, elkezdtem a level 1-et. :))

2013. márc. 12. 12:36
 6/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Erős tornavideót kértél, ezért javasoltam az Insanity-t, valóban brutál :)

2013. márc. 13. 13:49
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszi... tényleg az XD
2013. márc. 13. 16:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!