Elkezdtem a testépítést 1 hónapja, szerintetek vegyek valami testépítő port?
tehát első hónapba jártam csak konditerembe, mert itthon nagyon sok felszerelés megvan, és itthon akarom csinálni a gyakorlatokat, de a konditeremben vagy a tescoban megtudok venni nagyon sok féle port
nekem inkább nem test tömegnövelő kellene hanem fehérje vagy izom tömegnövelő, mit ajánlanátok? 3 hónap múlva leszek 15 éves, 59kg vagyok
vagy ilyen idősnek még nem ajánlotok semmi ilyesmit?
/nekem inkább nem test tömegnövelő kellene hanem fehérje vagy izom tömegnövelő/
testtömegnövelés egyenlő az izom tömegnöveléssel.
vitamin,fehérje,gyors ch mehet nyugodtan.
étrended legyen mert másként csak kidobott pénz,nem fogsz másként fejlődni,ezek nem csodaporok,nem szteroidok csak étrend KIEGÉSZÍTŐK.
A testépítőpor az, amikor a visszavonult testépítőket ledarálják?
A fejlődéshez kell egy adott mennyiségű tápanyag, ennek egy része egy adott mennyiségű fehérje. Lényegében mindegy, miből viszed azt be, a fehérjepor csak a fehérje egy másik megjelenési formája, tápanyag. Ennyi az egész. A tömegnövelőkben pedig a fehérje mellett szénhidrát is van, ami szintén tápanyag.
Wash
nem,az a halott testépítők hamvai
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!