Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Edzés közben miért van hánying...

Edzés közben miért van hányingerem?

Figyelt kérdés
Nem vagyok hozzászokva a mozgáshoz de mikor megpróbálok egy kardióedzést vagy futást akkor kis idő után úgy érzem hánynom kell és szinte az ájulás szélén vagyok.Ilyenkor abba hagyom az egészet és leülök pihenni,de állítólag ha hányok azzal túl esem azon a ponton ahonnan már nem lesz olyan nehéz az edzés és hozzászokom a sporthoz 17/L
2013. márc. 10. 12:26
 1/6 anonim válasza:

Leesik a vércukrod.

Edzés előtt, közben szőlőcukor+sok folyadék.

2013. márc. 10. 12:30
 2/6 anonim ***** válasza:
Lehet hogy táplálkozás, hogyha mondjuk edzés előtt ksi idővel telieszed magadat.
2013. márc. 10. 12:31
 3/6 anonim ***** válasza:
edzés előtt 2-3 órával ne egyél
2013. márc. 10. 12:49
 4/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat
2013. márc. 10. 12:53
 5/6 anonim ***** válasza:
Ne egyél edzés előtt, én is ettem egyszer futás előtt 1 órával egy kis szenyát, és majdnem elhánytam magam. Edzés előtt 2-3 órával egyél. És igyál sok folyadékot edzés előtt és után egyaránt, esetleg edzés közben is, ha lehetséges.
2013. márc. 10. 13:16
 6/6 anonim ***** válasza:

eléred a savasodási küszöböd.

ahogy javul az állóképességed,úgy fogod egyre később ezt érezni.

óvatosabban lenne érdemes emelned a pulzusod,nem hirtelen,akkor elkerülheted,vagy később éreznéd.

persze a kérdés,hogy mi a célod az egésszel?

a hányással meg pocsékba megy a drága kaja,uh felejtős.

2013. márc. 10. 18:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!